trött vecka

Är det verkligen redan torsdag? Torsdagkväll dessutom. Har legat i Elins säng hela vecka. Nonstop. Vet inte alls vad som har hänt i världen. Minns inte om vi ens varit utanför dörren. Årets återhämtningsvecka. Och imorgon rullar tåget mot Stockholm igen för plåtning. Satans kul. Men nu måste jag sova för att få lite liv i själen. 

stockholms katastrof

Efter fyra dagars kaos i stockholm ligger jag äntligen i min säng i sandviken igen och andas ut. K A O S.
Swedish House Mafia i torsdags var helt suveräna. Jag och Elin gled in på friends arena alldeles för sent efter en lång förfest hos Jens i gamla stan men hann ändå med att blåsa bort i en djup dimma av magi tillsammans med de 40 000 andra som var där. Fredagen var full med allmänna toaletter, snabbfix, vin, laddare, SOFT bar och en jävla massa shots på white room där mina byxor och resten av mitt liv fortfarande ligger kvar. Sleepover på Söder och en jävla massa gamalt smink resten av helgen följt av en plåtning idag som säger #TOKFRÄSCH. Orkar inte mer. Det enda som inte spårade ur i helgen var tåget som tog oss dit. Typ bästa helgen i mitt liv. HEJDÅ

don't you worry child

 
Nu börjar helgens couchsurfintur nr uno.
Tar pick och pack och dara till sthlm och SWEDISH HOUSE MAFIA på friends arena ikväll. Sen får vi se hur vi tar oss runt på diverse soffor vi hoppas lära känna. Jens 23 är först ut. VI HÖRS!

TACK FÖR VISUMET!

Fick precis den bästa födelsedagspresenten jag någonsin kunnat få, US goverment godkände idag min visumansökan!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter två år av slit och jobb för det här har den äntligen gått igenom och nu har jag ett års arbetsvisum för USA och får mitt social security nummer i Januari. SÅ LYCKLIG!!!!!!!!!!!

21

 
Wow. Vilken helg! Mös in den lagomt med middag på Allstar, sista delen av Twilight på bio och eftermys på fullriggaren i fredags med Elin co, plåtade hela lördag för att sedan komma hem och träffa systerdöttrarna en snabbis och åka vidare och laga middag åt Elin & Johanna som var hos mig och firade igår. Vi poppade champagne och njöt in när 21 kom vid tolvslaget. En liten tur ut och en god natts sömn för att sedan bjuda hem släkten på bullar och tårta idag som mamma bakat. Vilken bra födelsedag!! Nu behöver jag aldrig mer charma en dörrvakt i NY för att komma in någonstans.Nu har jag åldern inne. Och i veckan väntas 3 dagar träning innan vi tar pick och pack och åker ner till Stockholm för fyra dagar fyllda av Swedish House Mafia, julklappshopping, Berns, plåtningar och glöggmys! IT'S ON.
 

dusssss

Kollade precis på GossipGirl avsnittet jag blev bokad för. Det känns riktigt surt.

just so you know, the distance is what's killing me


hemmamyser

Fan va jag njuter.
Trodde jag skulle klättra på väggarna vid det här laget men två veckor in på hemmafronten och jag bara myser dagarna i ända. Vakna lite när jag känner för det, det enda som står på schemat för varenda dag är gym och sena kvällar framför svenska kriminalare. Visst saknar jag New York redan, men är så glad att jag åkte hem när jag gjorde när jag pratar med Axel och hör att dom fortfarande inte har ström i vår lägenhet och inte förens på måndag kan dom flytta in igen. Här har jag en varm säng, dusch och ström så det räcker och blir över. Vad ska jag göra idag tro ? Först kolla lite på vänner, kanske gå och bubbla lite på badhuset och spara gymmet till senare ikväll. MYS!

it the shoe doesent fit

Efter att jag var ut och sprang i vad jag tror kan vara Camillas skor runt halva sandviken i lördagsnatt har jag nu förstört fötterna till att någonsin ta på mig dem igen. En av mina träningsskor ligger kvar i New York, och det enda andra alternativet jag hade när jag imorse skulle ta en promenad till mamma var mina 14cm röda Jeffrey Campbell med nitar... Kaos. Så nu väntar jag bara på att Simon ska komma och plocka upp mig så jag kan åka till valbo och köpa nya träningsskor, äntligen!

im here im there im everywhere

Vilken helg. Blev nedflugen till Danmark i fredag vid lunch, det blev snabb sightseeing runt stan innan vi bestämde oss för att ta planet till london till kvällen, då det var regning och grått i köpenhamn. En powernap på det och killarna har ändrat planer igen, middag med prinsen och en natt på zed istället. Glitter, kaniner, och avslutar natten med att stå på balkongen till mitt hotellrum och spruta champagne på människor  på gatan. Träffat så mycket roliga människor. Det var bara att gå upp på morgonen och ta flyget hem igen för att hinna duscha och styra om till Elins födelsedagsfirande som slutade i KAOS efter för mycket av allt. Nu är jag trött och sliten som en trött handduk, men glad efter en mysig dag med familjen som avslutades med Beck med pappa. SOVASOVASOVA.

copenhagen

Känner att jag äntligen börjat landa ordentligt hemma. Lagom för att ta mig tillbaka till Arlanda imorgon och flyga ner till Köpenhamn för en kvälls festande med Leopold. Det blir en snabb visit på Bella Sky hotel och sedan flyg tillbaka lördag morgon för min älskade Elins födelsedagsfirande. Partyhelg ON.
 
 

things that can kill me


the city and the storm

Vår lobby överfylldes med vatten under stormnatten, det gick inte att ta sig varken in eller ut ur huset, och på gatan utanför forsade bilar och diverse andra föremål förbi i vattnet. Sandy slog till framåt midnatt på måndagen och även om vi på 11 våningen inte märkte av vindarna så mycket från lägenheten, märkte vi vattnet. Strömmen dog några timmar tidigare, och för första gången förbannade vi att det är så otroligt högt i tak i lägenheterna i vårt hus, vilket innebar att en våning tog forever att ta sig upp, och att gå de elva trapporna tog flera dagar!!! Kändes det som. Alla butiker nere vid oss var översvämmade dagen efter och det finns fortfarande inte ström downtown, jag hörde idag att vi kommer få tillbaka strömmen tidigast om en vecka. Jag är ruskigt glad att jag hade en flygbiljett hem i torsdags, och nu sitter i en lägenhet i sandviken, nyduschad med tvn på, och inte i en kall tom lägenhet på maiden lane. Vi flög med ett av de första flygen som de släppte iväg Sanna och jag, men hade svårt att över huvud taget ta oss ut från Manhattan pga bensinbrist, stängda tunnlar och stoppade tunnelbanor. Vi fick muta en taxi med alla kontater vi hade för att slutligen ta oss till flygplatsen. 
 

RSS 2.0