den här platsen är någon annans

Okej nu var jag lite dramatisk.
Mina skor är vid liv. Jag är glad. Och förkyld. Och trött. Nej trött är jag faktiskt inte. 
Efter en rolig natt med Cedric back in town. Och Alesso vid bordet. Its all party. Någonstans vid fyrasnåret sprang jag och Ivan på kullerstensgatorna i meatpacking i ösregnet och ringde på dörrar. 
Laddar upp inför graduation. Som jag förövrigt just skickade ut inbjudningar till. 
Nu ska jag njuta av en ledig fredag. YAY

det tog slut för länge sen men du är överallt

KUL ATT HAN HAR FLYTTAT IN NEXT-DOOR DÅ SÅ JAG MÅSTE SPRINGA IN I HONOM PÅ GATAN NÄR JAG SER UT SOM EN AVDANKAD ALKIS I MUSSEPIGGTRÖJA SOM GLÖMT BYXORNA HEMMA!!!!!!!!!!! MED EN PAPPERSPÅSE I HANDEN MED SKORNA JAG HADE PÅ MIG FÖRSTA GÅNGEN VI TRÄFFADES. IHOPLIMMADE OCH SLITNA OCH NÄR JAG NYSS FÅTT HÖRA ATT DOM INTE KOMMER HÅLLA FÖRALLTID. FAN
 
 

DUH

BUHHU.
Har dragit på mig en förkylning. 
Vill bara ligga i sängen och äta glass, men ska ut och filma om en timme med regnet i luften.
 
Igårkväll var jag och Ivan ner och åt middag vid PIER 17 och vår favoritrestaurang RED. Sista repititionen och en lugn kväll. Vi missade alltid Avicii på radio city music hall, men vad gör det. Vi fick vår goda dos för två veckor sedan. 
 
 
Avicci och Van

and other drugs

Såsom Jake Gyllenhaal. 
Som var med i off-broadway showen som jag var och kikade på idag. Vilken skådespelare dra mig baklänges. Och vilken bra ledig onsdag. Teater med Elisabeth och sen hem och äta fiskbullar med potatis och kolla på hollywoodfruar. BRA BRA BRA. Nu ska jag och Ivan sitta uppe hela natten och finslipa allt inför morgondagens filminspelning. Och skvallra som vi tjejer gör.
 
 

damn ass right bitch

Den här veckan är en 3 dagars skolvecka, vilket för mig betyder en vecka full med fotograferingar. Jag är egentligen "off duty" nu på den fronten men det går inte att hålla sig till det. Så inspelning av sista scenerna, plåta, gymma och dansa hela nätterna. LETS GO vecka 3.. ? 
 

work


score

"we are hot AND we got game"
"Nah we don't even got game, we're just hot"
 
Ivan Hazel och jag har varit jönssonligan i helgen och skruvat ur lampor i taket på avenue och lavo. Kysst fina pojkar i mörkret och somnat i taxibilar. Föda för själen.
 
 
Gissa vilken som är min?
 

everybody got a hungry heart

INTERNET! ÄNTLIGEN!
Vilket datalös vecka det varit. Och helgen är redan över. Herregud.
Men vilken vecka det varit. Ivan och jag fick biljetter till en vip svit på metlife stadium för att gå och se Bruce Springsteen i onsdags. Det var en av de absolut bästa kvällarna i mitt liv. WOW. Vilken show. Följt av presentation av våra Meisnerscener i torsdags. Nu är det fyra veckor kvar till graduation. 

can you please occupy another street? im trying to walk here

Internet har legat nere hela helgen. Gör fortfarande. Utom vissa stunder då jag lyckas surfa på en internetvåg som snabbt lägger sig igen till stilla vatten. HELTDÖTT. Inte för att det gjort mig någonting. Har haft en toppenhelg. Knappt varit hemma. Dansat och pausat tills dom tänder lamporna i taket. Vi har blivit eskorterade av polis ut från McDonalds tidigt på söndagsmorgonen och och firat mexicanska 5 may. Idag var jag med på inspelningen av piloten för nya Tv Serien - HYPE där mina kompisar Andrew och Ruben är med. Cant wait tills den börjar sända. Nu drar det ihop sig med skolan också, fem veckor to go. Bara att bita i äpplet. Imorgon byter vi location från SOHO till Tribeca och jag kan återigen gå till skolan. Vilket förmodligen kommer ta mig lika lång tid som med tunnelbanan nu eftersom dom bestämt sig för att occupera wallstreet åter igen.

you know our type, out all night

 
"om jag ska vara vid liv och komma in genom den dörren ikväll måste jag börja jobba på återhämtningen nu. "

Sa jag för några dagar sen och OM jag kom in. Jag kom knappt ut ! Stans hetaste doorman fick köra mig hem vid soluppgången och imorgon är vi tillbaka vid DJbåset för att lyssna på kaskade. Jag är sanslöst skoltrött och vill bara dansa bort varenda natt till beat av housemusik och vibrerande dansgolv. 
 

true story


catch 1 år

Himmel och PANNAKAKA vilken måndagskväll. Det känns så skönt att vara tillbaka på banan igen.
Vårt älskade CATCH firade ett år igår och det gav oss en ursäkt att ta oss ut en skolvecka. Det var KAOSmycket folk och kalas på finaste vis. Joe och Nick var där och det blev drama och gobitar till många skvallerkvällar framöver. Champagneflaskor, stilettklackar, min snygga granne, papparrazzifotografer, välta stolar och blinkande lampor och paris hilton med tequilashots. Imorse var det inte helt lätt att ta sig upp för åtta timmar skola, men de var det värt. Nu väntar en påse hemmakvällsgodis från jacobs föräldrar och en feelgoodfilm. 

never forget

Det finns inte ord att på något sätt uttrycka det här.
Bara tårar och metall.
Never Forget.
Always Remember,
9/11.
 

there's a storm that's raging through my frozen heart tonight


party and bullshit

Wow.
God bless america för home delivery. Det är som en stark dragningskraft mellan mig och sängen och det finns inte en chans att jag kommer lyckas ta mig till köket och laga lunch idag. Vilken kväll. Vilken comeback! På toppen av hela den här partybomben så är det födelsedagsfirande ikväll på Lavo av vår allas älsklings DJ Avicii. Svenska Cazzette kommer spela och om jag ska vara vid liv och komma in genom den dörren ikväll måste jag börja jobba på återhämtningen nu. VATTEN!

drömgrannen

Jag älskar gatan där jag bor.
Jag älskar det här området. 
Det vaknar tidigt, är fyllt av liv och rörelse och män i kostymer. Och sen på kvällen blåser alla ut och gatorna är tomma. Det är tyst. Det är tryggt. 
Plus att jag ibland får springa in i världens kanske snyggaste kille som bor i huset intill.
SCORE på den. 

fashions night out

två ord: sucsessfull night
Vi gled in på ett bananskal på provocatour och hade en fantastisk kväll där champagnen flödade och Avicii spelade hits. Fashion week är officielt igång nu efter Fashion Night Out. Och jag är en lång powernap ifrån att börja helgen på riktigt.
 



i love shoes, booze and boys with tattoos

 
 

sjuk och liten

Välkommen till Maiden Lane's sjukstuga.
Här har jag legat i två dagar och ätit glass och sovit om vartannat. Det riktigt suger. Och är ganska mysigt. Men nu måste jag ta mig tusan bli frisk tills imorgon.
Ryktet går att AVICII spelar på provocateur som nyöppnat i veckan, och om jag och hazzel ska ha någon chans att ta våra underåriga asses in där måste vi börja planeringen nu. Som vi gör.
Efter en hel helg med electro och house är jag inte alls mättad utan sitter och hoppar upp och ner i sängen och är redo för morgondagens spelning. WOHOOO

you think that you know me, but you dont. and that means that you dont know what i can do

          

last day




 
 
Alla mina nya vänner.
INSANE.
Finns inga ord.
Flyttar in.
Går tillbaka.
SISTA DAGEN FÖR ELECTRIC ZOO 2012 ! 
Härliga bilder från GUETTA och AXWELL
 

all i need is a beauty and a beat


EZOO day 1




 
Gick ut första dagen med NICKY ROMERO, HARDWELL, LAIDBACK LUKE, A-TRAK, ADRIAN LUX, ABOVE AND BEYOND och slutligen helgens höjdpunkt DAVID GUETTA. Helhärlig kväll. Och nu är det dags att dra på outfit för dag 2, idag blir det RAVE.

RSS 2.0