munsbitar med babyolja

och det är fortfarande mina värsta år som visas på tvn när jag vaknar. precis som när jag somnade. vid 04.00 tiden. efter en hipphoppkväll på slick med mats lil och mattsson. jag gillar inte hipp hopp kvällar. och dom får mig att sakna hang loose bar.
idag har jag projekt städa rummet framför mig. väntar finbesök till helgen.
så jag ligger kvar i sängen en stund till och kollar på desperate housewives.

tack för den extra köttfärsen /frida

spa var mysigt. det var spaigt. och lugnande, avslappnande, och frustrerande. jag tror vi alla blev väldigt renade.
vi åkte hem idag med ett par stopp på vägen, lager 799. 70+159. och en lunch i falun. inget tär på min ekonomi mer än scorett känner jag. vackra scorett. och en man som heter fred perry.
jag blev halvt pålurad teletvåtusen. men kämpade emot och gjorde mig ovän med en från start mycket kärvänlig försäljare. hans vän skrattade och vi kallade honom gossebarn.
jag och lil åt napoleonbakelse på valboparkeringen och nu är vi i valet och kvalet mellan slick och sängen.
sikken kamp-

1500

jag har hört att det ska vara ännu mer folk i parken idag, än igår. men jag är ledig. fredrike har tagit mitt pass. och klockan är nästan bara halv åtta. nu ska vi på spa.
det är jättemysigt soligt ute och en tvåtimmars biltur sitter ganska fint på det. jag ska bara se till att packa ner de jag behöver med mig och väcka broder jord.


lön = besín

det blev kex & plopp. och dagen gick i ett nafffs. alla skrindor var borta redan när vi vandrade in i parken, och med tanke på att det fortfarande var lång kö skulle det bli en folkfet dag. runt sextusen personer. och fredrikE såg mig inte på hela dagen. det stod folk framför hela dagen. jag gillar att ha utsålt på nummer.
jag åkte med johan och fredrike till mediamarkt efteråt. visste att de släppts ett visst starcraft2. sydkorea jublar. vi åt på donken och träffade bullen som bjöd på milkshake. det var mysigt. sen tog jag en promenad med PT på gävles gator.
nu har jag precis mailat och sagt upp mig. skickat in ett halvdåligt. rätt kasst. halvkasst. arbete till tidningen. och imorgon ska jag på spa. jag väntar augustibesök och jag ser fram emot mycket nu.

en osedd ros på framrutan

det är morgon. och jag har noll känslor för bussen idag. det är totalt empty. så jag tänker ta bilen, det är löning. och jag tänker ta bilen. har jag tur är simon vaken, och jag kan be om att få låna hans savage garden skiva. den är toppen.

men nu ska jag snart ta min bil till jobbet. fina sune. med hopp om toblerone. kitty. slangbella. lyckopåse +++. basket. mögligtvis. men ankorna sänker mig. såsom de mesta andra. jag behöver nog någon.

men fredrikE vill ha skjuts så jag lär väl åka nu.
adjö!

maybe it's intuition, but some things you just don't question


RSS 2.0