"and I may be the happiest girl in the world"


V75

visumet går åt helsikki.
darin ska försöka ordna till det, men det ser inte ut att bli något new york till hösten iallafall.
igår tog jag mig hem till byn för en natt att vila upp mig. det gav mersmak och jag hoppar nog party ikväll och åker hem och sover istället. har stränga order av the big bosses och måste till gymmet imorgon bitti och träna asset av mig. men satan pärkilä nu är jag sen ner och tippa trav. adjö!

banar väg


du får passa dig som satan

du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
jag skulle kunna strunta i det
fast nä ?

stadsbo

har lämnat hemmet. bott i elins etta på norr sedan helgen. vi gjorde soleroshots med 118700gänget och åt max resten av natten. och igår kröp vi upp med varsitt täcke i soffan med en skål nudlar framför irene huss innan vi somnade omsvärmade som stockar i varsin ände av sängen.
nu är jag hemma igen. nu ska jag sova träna fota. och sen flyttar jag tillbaka till stan till helgen.,

mtjs

we are young
stay up late
we don't sleep
got our friends
got the night
we'll be alright

sånt dom ger sig på

om du någonsin skaffar dig fem killar som är i tron om att de är din pojkvän. och sedan råkar säga till dem alla vart du ska ut och dansa en onsdagskväll och de alla kommer dit. så gjorde jag det i onsdags.
hej-kom-och-hjälp-mig
vi dansade på taket till mingel och bar jag och elin och sen bröt vi ut i aggression och rusade hem från slick i natten ända till byn.

fröken new york

har blivit scoutad för miss new york. miss united states.

if I see you next to never, how can we say forever?

känner ni ruset ?

upper east side ?

ellen från norge och jag sitter och kikar lägenheter och funderar på att bli roomies i höst. ellen kollar upper east side och hittar fina tvåor med stora fönster. jag vill tillbaka ner till wall street eller greenwich med dörrman. inget under tjugo lax i månaden. ser bra ut. har latat mig och inte gjort som the agency önskat och ska ta mig i kragen imorgon. kanske får man lite besked om framtiden då med.

elins tak

efter en partynatt i stan äter man frukost på elins tak. om man är stabil nog att ta sig upp. det är inte meningen att man ska det, men det finns en lucka man kan öppna, och om man klättrar på gallret i vinden och ställer sig på en planka som ligger över förråden, och man nå tag i luckan och dra sig upp. det gjorde vi, jag och elin, i torsdags förmiddag. med en varsin skål med pulvermos och fiskpinnar. blickade vi ut över en tom fotbollsplan och resten av gävle. livet ovan molnen.

sommarnatt

klockan är kvart över elva och jag står och målar huset i mörkret medans bergaskräcken ligger i hängmattan och dricker öl. det är såhär livet ska vara.

honey honey

har målat garage och stått på stegar hela dagen. 
haft soffmys med sanna och chips.
nu ska jag ringa till matt och sen kommer jois förbi en sväng.
på återseende!

ring ring bara du slog en signal

elin och jag bara rännde iväg från alla vi var med igår som vanligt. gjorde hemmafester uteserveringar och nattklubbar. kramades med basshunter bakom ett hörn och sjönt om camilla. det var fint ute.
jag var förtrollad, bunden och tappade hjärtat i knät.
vid fyratiden somnade jag, elin och två gossar i hennes säng. vid halv sex fann vi en av oss på golvet, en i hallen och en i soffan. tog med mig lil till kvart över tre bion för att se sista delen av harry potter. det var mysigt!
min mobil har kapsejsat och kanske är det inte meningen att gå tillbaka. går inte att smsa, ta emot sms eller surfa och ringa. skulle kunna säga såhär.
ring inte mig, jag ringer dig!

palle pung

vi smyg åt glass i magasinet efter att vi stängt idag. lämnade parken när det var tomt, dött och länsat.
packar en väska för imorgon.
då vi återigen tänker inhinka färggranna drycker från gävles uteserveringar och nattliv.

SÖNDAG

jobbade asset av mig. trött och blek. borta med vinden. så säger reptilerik att han ska äta pizza. förstör hela imn kväll.
köper pizza med elin. elin som inte vill gå till libanesen på hörnet, så vi gick till turken över gatan istället.
sen slår vi om, jag lånar en klänning och sätter upp håret. och så dricker vi färggranna drinkar på söderhjelmska sent på natten.
somnar. vaknar. jobbar asset av mig.

steele in the wild

sitter i bittert tillstånd över att inte kunna streama amerikansk tv då min buddy Steele är med i NBCs nya realityserie love in the wild. trumpen och trött gräver jag ner mig under mitt tjocka täcke med fleecelångkalsonger och ullstrumpor och slår igång gossipgirl istället. där spelar de erik hassle.
GOGO STEELE !
Steele DeWald

sommartider ?

är det kallt ute ? varmt ? soligt eller regn?
ligger med gardinerna dragna för fönstret och kollar på när carrie och big spatserar in på tao för en asiatisk toppnochekväll.
tänkte ge mig in i matchen igen till veckan och satsar på vaniljyoughurt och havrepuffar blandat med antibiotika, gym, uppsatt hår och jobb.
nu ska jag ut och släppa ut hästarna igen.

chillarn

på återhämtningsfronten ställer jag in min weekend till milano. personalfesten på söderhjelmska och turen till gröna lund. allt handlar numera om att  c h i l l a


antibiotikakungen

tog mig till doktorn i tisdags igen och fick en sjukskrivning på mig. möttes av en vecka hemma utan glitter och glamour och med antibiotika och många powernapps.
men det blir fint. i ett sommarsverige som ser ut att få en varm och solig vecka framför sig återhämtar man sig gärna. right ? fast sen dömmer läkaren ut mig från solen och jag inser att det kommer bli ännu mer sex and the city under ett varmt täcke i mitt mörka rum.
puff poom pam liksom.

RSS 2.0