rosablommor

idag ska mitt nya trevliga jag följa med ana och carolin in till gävle för att titta på olasvensson. lyssna lite också antar jag.
gud så skönt med en tjejdag!  det ska bli så underbart.

vad ska jag hitta på nu !? jag vet inte, men jag ska lösa det. behöver bara lite tid, för trots allt trodde jag, men nej. aja.
usch, jag kännde det nu, jag är så in i helvete glad ändå! GAAH!!

när jag vaknade imorse (första gången, vi sisådär 11) hade jag denhär låten på hjärnan, jag kom inte ihåg vart jag hört den förut, men jag bara älskade den, tur att letssingit finns. den e ju från en av mina uuunderbara prinsessfilmer, a cinderella story !


Just another day
It started out like any other
Just another girl
Who took my breath away
Then she turned around
She took me down
Just another day that I
Had the best day of my life

men


'du ser för mager ut. du behöver gå upp i vikt. '
som om jag inte visste.

OHJA!


"mitt liv i bokstäver"

nej, jag har som vanligt skrivit ett långt urdrag som jag sedan deletade. 
idag har jag köpt jordens sötaste grattiskort. ska skicka det till jordens, äh, tyst på dig.
kanske nästa vecka. hoppas hoppas hoppas ! det är elakt av mig att hoppas, fast jag kan inte rå för det, kan inte hjälpa vad h väljer att känna. och jag tänker lyssna.

jag vill inte ha dig, jag vill inte ha nån annan heller.
men jag vill ha någon, och jag kanske vill ha dig ändå.
citat; ebag bdb.

det var så fint sagt. stämmer inte riktigt in på mig, för att jag vill inte ha någon. men jag vill ha dig.

håll drömmen vid liv

det är så tydligt . så självklart. eller är det självklart ? jag vet inte. varför är det alltid så, att man kan gå och sukta efter någonting hur länge som helst. drömma om det så länge. verkligen vilja ha det. tycka att det verkligen är så perfekt. sen en dag, får man det. och helt plötsligt, vill man inte ha det längre. så fungerar jag. det är ganska jobbigt. jag vet inte varför, men jag antar att det beror på att det är jakten som är det roliga, eller !? och det är inte alltid bra, iallafall inte i dom fall det handlar om människor, ja, i mitt fall, killar. det är elakt, och dåligt. varför blir det så ? fast egentligen är det inte dåligt, för man vill ha något, och om man får det, inser man att det kanske inte var som man trott ? och då är det ju inte dåligt. sen finns det ju ett annat sätt också, ' man vet inte vad man har, förens man har förlorat det', det stämmer också bra på mig, på dom flesta tror jag. man tar allting förgivet. och det är inte bra ! man blir en otacksam egoist. uscha.

hälsa mitt nya trevliga jag välkomen!

mitt livs impulsköp

jag började skriva en utförlig beskrivning om mitt livs impulsköp, det jag gjorde i höstas, det som anlände hit med flyg den 21 november från en liten ö i atlanten, det som kostat ca 26' som jag inte har, och det som tvingat mig göra riktigt svåra val i livet. men jag insåg att det skulle bli för mycket text, jobbigt att skriva tråkigt att läsa. kortfattat kan jag bara säga, jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det! hade jag inte gjort det, hade världens finaste lilla pojke inte varit i livet idag. och jag insåg verkligen någonting igår.. jag älskar dig, sakarías !


och så kom det en ko springande genom stallet,.

jag mår kasst.  mår illa. känns som att jag sväljer småspik. huvudet dunkar sönder så fort jag rör kroppen. hostar mig igenom hela nätterna.  och vet du ? jag e så sjukt glad för det ! det lärde jag mig att vara.. den där veckan i mars, i år. när våran katt mario, fick något fel i hjärnan och försvann spårlöst föralltid, samma vecka, som våran hund låg inne på operation på falu djursjukhus och svävade mellan liv och död pga av fel i livmodern. samma vecka. som min lillasyster låg inne på gävle sjukhus, för att hon inte kunde gå. för att hon skadat höften, en skada som ingen läkare kunde hitta någon förklaring till, en skada som resulterade i flera månader i en rullstol för en tioårig flicka som borde få vara ute och springa och leka. samma vecka, som min pappa. låg nere på operation på akademiskasjukhuset i uppsala, för lungcancer. en operation som spelade på hans liv. och som tog bort 25% av hans kapacitet att andas. den veckan glömmer jag inte. och vet du, jag e nog världens lyckligaste, för jag får svälja småspik och knarka halstabletter ! jag bestämmde mig för att aldrig i mitt liv mer klaga över en förkylning. gör inte det du heller. för man har sådan otrolig tur, om man drar lotten , med förkylningen.

på väg hem från en underbar kväll

fick nyss sms av johan. det var härligt att höra, att det gått bra för honom idag, för dom. han förtjänade det faktiskt, trots att han är riktigt förjävlig ibland är jag riktigt glad för hans skull.

jag jobbar fortfarande på att få fram meningen med livet.. det går segare än jag trodde själv.. men nu är jag iallafall frisk och orkar ge mig ut och leta mer. tror jag drar till dalarna nästa vecka för att se om dom har gömt den där! flera av dom tänkbara förslagen har strukits från listan, senast kärlek, det är inte meningen med livet. men det visste jag innan, men det var ju värt att prova ändå :) a är en fin kille! någon som har ett bättre förslag ? att föröka sig är tydligen också ett alternativ, men vadå. nej, det kan inte vara meningen med livet, det har jag strukit för länge sedan! vad är det för mening med det då ? att vi ska leva vidare ? och varför ska vi leva vidare.. ? ??

imorgon kommer mamma och liten hem från ridlägret, tror dom haft det roligt. när dom ser början till vår nya ovalbana blir dom nog happy, den är underbar att rida på!! jag och glanna busade där ikväll och tränade galoppfattningar och hoppade lite. vi har ett nytt mål, men det är vår hemlis så länge :)

nästa vecka blir det PANDA på bio som jag längtat efter så länge ! Ischy och Tucker är på, någon mer som ska haka.. ? :) Sen blire garanterat Mammamia också! om det inte blir dalarna såklart. damn denna beslutsångest!

PE U ES ES !

PS. Någon som har hus/lägenhet tillsalu häromkring till c ?

älskling.

vila i frid älskade milton <3 hälsa mario !

I need to talk with you again,
Why did you go away,
All our time together, just feels like yesterday,
I never thought I'd see,
a single day without you,
The things we take for granted we can sometimes lose.
And if I promise not to feel this pain,
Will I see you again,
Will I see you again...

Cause time will pass me by
Maybe I'll never learn to smile,
But i know I'll make it through,
If you wait for me.
And all the tears I cry,
No matter how hard I'll try.
They'll never bring you home to me,
Won't you wait for me in heaven.

Do you remember how it was,
when we never seemed to care.
The days went by so quickly,
Cos I thought you'd always be there.
And it's hard to let you go,
Though I know that I must try.
I feel like I've been cheated,
Cos we never said goodbye.
And if I promise not to feel this pain,
Will I see you again
Will I see you again...

Cause time will pass me by
Maybe I'll never learn to smile
But I'll know i'll make through
If you wait for me ( Won't you wait for me )
And all the tears I cry
No matter how hard I'll try
They'll never bring you home to me
Won't you wait for me
In heaven....

Cause I miss you so
And I need to know
Will you wait for me.





SM

jepp. i söndags bar det iväg till strömsholm för mig mami å sanna. i bilden bakom hade vi även dansken elin och emman, som skulle göra oss sällskap! vädret på morognen var störtskönt! vi åkte hemmifrån 05.00, dum som jag var hade jag bara sovit en timme den natten, yeah, blev skapligt trött framåt eftermiddagen. anyway, vi kom dit vid 07.15, det hade gått fortare än vi trott att åka, tävlingarna började 08.00, och det bra vädret var redan borta. suck. moln.  vi satte oss i alla fall på läktaren, och där satt vi! började med att titta på femgångsfinalen för juniorer och youngriders, nicolina marklund vann för juniorer, grattis ! efter den klassen kom femgång för seniorer, den egentliga anledningen till att vi åkte dit. vi har nämligen vårat sto rakel på betäckning hos en av hingstarna som var med där! nämligen Hrekkur från Hålåsen! ah, det blev kärlek vid första ögonkastet, vilken häst, vilken häst!!!!! så sjukt vacker! hjärtat måset ha slagit i hundratio km/h. WOW ! han var superduktig också! =) han och nina som red slogs verkligen mot eliten, magnus skúlason och vígnir jónason. det var ballt att se dom på riktigt med, det finns verkligen en anledning till att dom är så stora, dom e sjukt grymma att rida !

det bra vädret började komma tillbaka, ochv i fick solskeen! allting känndes såå underbart. att ligga på läktaren och titta upp på molnen i pauserna var guld. speedpassfinalen var spännande, hoppades på annika och styggve som tog smguld för två år sedan i det, men tyvärr gick det inte lika bra denhär gången, gummi vann!

men usch, nu orkar jag inte skriva mer. jag är sjuk och tror jag ska lägga mig ett tag. PUSS.

vem kan sälja en vän.

till att börja med verkar det som att våran katt, milton, kommer att drabbas av samma öde som hans bror mario gjorde.  han har nämligen börjat bli riktigt stel i kroppen, och han är inte längre rumsren -_-. han springer framför fötterna på en, inte bara sådär vanligt ivägen som vissa katter kan råka göra, utan mer som att han försökter ta självmord. han springer omkring i stallet och skriker, nej inget vanligt mjauande som katter brukar göra, utan ett riktigt plågsamt skrik, man skulle kunna tro att det är ett torterat barn som skriker. milton har verkligen varit världens underbaraste katt, och det säger jag, som inte ens gillar katter! men det verkar som att hans tid är slut, innan han ens hinner fylla 1år. vi vill inte att han ska behöva lida på samma vis som mario gjorde, och kanske ska vi göra så han slipper den plågan. usch vad jobbigt.

för det andra så ringde en dam på annonsen om sakarías <3 idag. jag höll på att bryta ihop, och då bara ringde hon!! det var verkligen jättejobbigt. när vi sålde húmi var det inte alls jobbigt när folk ringde på honom, utan det hela kom när det var klart att han var såld, när sandra sa 'jag kommer och hämtar honom imorgon', ett sånt där tillfälle då man tror att man vill dö. och sakarías var bara hemma i några veckor, shit vilka 'band jag band till den hästen'. det känns tungt. fatta bara hur jag kommer att må den dagen någon säger att dom tänker hämta honom, när jag bryter ihop när någon bara ringer och frågar lite om honom.

<3


den lila cykeln.

jag har insett att mina frukostvanor inte är dom bästa. idag blev det två bullar å gul willyssaft, måste erkänna att den e rätt kung! tror jag ska ta mig en sån där 'chokladboll' med. miummms !! men nu ska jag ut, jag ska nämligen jobba på loppisen idag, dedu. tur att ana kommer upp lite senare :)
have a nice day !!

sop.

vaknade. och åkte till sandviken. mcflurry till frukost. ja, jag åt en mcflurry! det var två år sen sist minst. shiiiiit. /: de känns sådär. konstigt. ibland är konstigt bra.
sen badade jag med fia, det var riktigt trevligt. tills en ål 'bet' mig i tån och vi FLÖG upp ur vattnet upp på bryggan. sen åkte vi till färnbo och träffade tucker, pratade å greja å åt pizza. yes a!
anyway. tröttt nu, jobbar med hemsidan :) så bloggen får hamna lite efter . PUSS ÄNDÅ!

LÖS STEN

min mamma har börjat läsa min och annas blogg. IH! Nu är det lösenordsskyddad som gäller. hehe.

du vet att glad blir den

lyssnade på den här hela tågresan typ. <3


det var någonting om ett flygplan

jag blev väckt (!!!) imorse. av pappa. 'vill du tjäna pengar?' det var bråttom. upp fort som fasen. tog med mig min kärlek å ruschade ut. pappa skulle fotograferas för aftonbladet. jag å simon fick fota. najss. skulle fota ärret å grejor. ballt. det började med att jag berättade vad som hänt för patrik, så skrev han en insändare till arbetarbladet om det, så kom dom hit och gjorde ett repotage om 'katastrofen', den måste aftonbladet ha läst, imorse ringde dom å var lite ursinniga över de som hänt. nu blire att stå där med. det är bra!

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS

idag fyller iaf madde år, grattis! <3  vet inte hur mkt. tänker inte fråga, ' det är sånt man inte frågar '. jag ska till stan en stund, ev träffa sara om vi hinner ! sen åker jag hem. då blir det myspyskväll med anabanana och bananer å chocklad. film också, och den här gången är vi säkra på att den är bra !

btw, så stuntar jag i ridlägret nästa vecka. tänkte åka till anton istället. men nehe, jag ska vara hemma och vara hästvakt!  det är också mys, men ändå. så har någon lust att komma hit och göra mig sällskap en vecka är ni varmt välkommna !

PUSS OCH GULL !

hoppsan

damn jag har varit dålig på att skriva på slutet. skärpning !! will be, lovar. för att vi e så clean! ;)



världens bästa låt

det finns inga invändningar. denhär låten har varit den bästa för mig ända sedan jag första gången hörde den för ca 11år sedan.
och nu äre bara å gratulera min kung, för världens bästa låt, har kommit med i sånghäftet på allsång på skansen! <3 det är, som anabef brukar säga, en merit! jag tkr de e status!

och idag såg jag föresten maria på tv, hon är en av dom där som körar på allsången :) de e också status ! <3 maria e grym, och min systers-pojkväns-syster.. !

men lyssnanudå!!


http://www.youtube.com/watch?v=C51aT5dNwQk

ANNA BERGLÖF !

hiih :) vadå, du är hur bra som helst bästavän! <3 och dehär löste vi fiiiinemang precis som allt annat ;) *noiiit* haft en fin dag i alla fall !


20080701_002345_515315


http://festival.rockfoto.nu/artists/Rockfotostudion/gig/20080626/6517/photos/55700. FOTO: Rockfoto/ROCKFOTO


RSS 2.0