sluts are people too

Från en tatueringsstudio på St Marks Place



I should say that I need you here, But I'm gonna party tonight

Mindre än en vecka innan Elin lämnar mig. Vi försöker blunda för det och njuta av vår sista tid tillsammans.
Vi börjar imorgon med att gå och dansa till Tiesto på vår favoritklubb Lavos. Men innan det har jag en hel dag full med skola, meisner, yoga och lägenhetspapper som ska skrivas på. Så nu lägger vi oss i tid!

sheeeshh

  1. Sverige
  2. Amerika
  3. Turkiet
  4. Brasilien
  5. Canada
  6. Frankrike
  7. Ryssland
  8. Portugal
  9. Israel
  10. ?

my homeboy santino


våra dagar är räknade


hej alla härliga

Vilken fin dag vi haft! Vi har varit ute i värmen hela dagen.
Började med en lunch på Vapiano, som blivit vår nya favoritställe att luncha på här. Deras cesarsallad är en riktig höjdare. Sen fick vi ta oss ner till wall street och kolla på en annan lägenhet, den var inte lika fin som den vi egentligen ville ha, men den är lättare för oss att få, så vi skickar in ansökan på måndag. Om nio dagar blir jag hemlös.. Efter det gick vi och shoppade i soho längst broadway i flera timmar. Jag köpte converse, mitt första par någonsin. Det svider lite i hjärtat, men jag vet att mina fred perry sneakers pretty much har gjort sitt. Känner ungefär såhär, godbye my lover, godbye my friend, you have been the one, you have been the one for me.
Ikväll bjuder Sebastian på middag och sen möter vi antingen upp manhattans elite på SL eller större delen av min klass på Pacha.
Puss

now you're just somebody that i used to know

CEDRIC my man var tillbaka från Berlin och vi slog på fest för i helgen åker han vidare mot snöiga berg någonstans i Canada. Lysande isbitar och hög musik. You know the drill. Idag var det så strålande fint väder så vi gick ut och letade efter en mysig uteservering att äta kvällsmat på, men hungern tog över när varenda bord var upptaget på stans uteplatser så vi gav in och åt på Pauls burger bar istället, i ett mörkt hörn vid St Marks place. Sen vandrade vi omkring runt union square ett par timmar och tittade på occupy wallstreet rörelsen som var där och hade party. Börjar bli lätt trött på att ränna ute på klubb varenda helg så vi gick över till grannarna till kvällen för att kolla på George Clooneys senaste film. Nu är vi hemma i tid och imorgon bitti har vi sightseeing på schemat. Cant wait!

my friends are in the bathroom gettin higher then the empire state building

Ikväll behöver vi lite asiatisk mat och en dans.
För nu börjar helgen. Två dagar ledigt och sen inspelning på söndag.

lägenhetsstrul och myskvällar med joe jonas

Det blev ingen hemläsning den där kvällen. Slocknade som ett barn strax efter att jag stängt ner datorn.
Jag och mina två kompiar Ivan och Jacob kämpar som tusan för att försöka lösa en lägenhet tills april då Elin flyttar hem. Det är svårt. Svårare än vad vi någonsin kunnat gissa. För alla de byggnaderna vi vill bo i måste man ha någon som går i borgen för oss, någon som är amerikans medborgare och tjänar över 3 miljoner om året. Vi försöker lösa det med styrelsen och vi har en deal på gång, vi gick ut och förfirade det igår, eftersom vi blivit accepterade i byggnaden på Wall Street som vi så gärna vill bo i. Det blev en mysig lugn utekväll på avenue och SL.
Ivan och Joe Jonas

läxor och st patricksday

Har precis kommit hem efter en dag i skolan mellan 9-19. Helslut i kroppen och även om jag sagt att jag skulle släpa mig till gymmet ikväll kommer jag nog hålla mig hemma och läsa genom boken Auditions vi har i hemläxa istället. Har pluggat meisner och acting tecniqe hela dagen och gjort auditions. Käkade lunch i Soho med Ivan och Xhantel. Solen skiner och det är mellan 15-20 grader. I helgen var det St Patricks day, och det firade jag och Elin med att klä upp oss i det grönaste vi äger, och gå ut på en nykter brunch. Det beställdes in mat för 10 modeller och vi åt för 7 av dom. Till kvällen tog vi med oss Camilla och gick ut och åt middag med Sebastian och hans gäng, sen snikade vi på dom när  dom skulle klubba och drog ensamma vidare till 1oak, där vi mötte upp Ola som följde med oss runt på bus i new york city resten av den natten. Han skulle upp och plåta vid 9 på söndagsmorgonen och vi såg till att köra sista shottracet med honom närmare halv fem på morgonen. Vi vinglade in i en varsin taxi vid sexsnåret och sen somnade vi stadigt och hårt i en varsin queenbed på unionsquare Elin och Jag. Hur bra grön dag var inte det ? Den toppar förra årets apple bees i queens.


ola la

Världens lyckligaste tjej rapporterar live från NYC.
Jag är kär och uppe i åttonde himlen.
Med suddiga minnen från ett tak mitt i natten med killen jag drömt om hela mitt liv.
Nu tänker jag drömma om honom hela natten och sedan aldrig igen höra av mig.
Over and out.
New Yorks typ lyckligaste tjej.

Alll I ever wanted

Lyckligaste tjejen i världen här.

i dont play fotball, but i have made a touchdown everywhere

Har varit och kollat på en världsfin lägenhet idag. På måndag skickar vi in ansökan.
Nu måste vi rusa iväg uptown, det är St Patricks day, vi ska på brunch, och Ola är i stan.
LESGO!

klockan är fem och vi vägrar gå hem

Sitter och äter plommon i sängen som jag precis var ner och köpte av killen på hörnet. Han står där med sin fruktvagn för det mesta. Nu är det fredagsnatt och klockan är snart ett, och där står han troget och säljer jordgubbar och vindruvor till oss. Vi köpte också en gyro från killen i andra hörnet. Nu har vi vad vi behöver för kvällen, som kommer att spenderas i sängen. Och varför vi inte är ute och ränner en fredagskväll som denna? För att Lavos igår slog fel. Allt blev för mycket. Jag och Ivan dansade på sofforna medan Elin och Cosmo tog shots vid andra bordet. Sen släckte dom lamporna och imorse vaknade jag upp utan jacka, telefon, kort, pengar och Elin. Som i sin tur vaknade upp i ett vitt rum med starka lampor och fick en frukostpåse i handen och skickades ut på gatan. Vi möttes upp vid alfagon SPA som vi bokat en heldag på och kämpade oss igenom behandlingarna med årets bakfylla i huvudet. Nu vill vi bara sova och kramas med täcket och vila oss. Imorgon är det St Patricks day och vi ska ut på brunch och mysa!

check this out

https://www.sluagency.com/portal/client/profile.cfm?view=35752495149
min agentur i portland!

mår bra


det är nu det fucking gäller

Återigen är jag på tre ben. Är ju som en 10åring. Skrapade upp skrapsåret över knäet från förra helgen utanför columbia university idag och nu känner jag mig som kajsa kavats mormor när jag ligger här bandagerad i sängen och elin får ta hand om mig.
Vi har haft världens mysigaste sightseeingdag idag. Det var 25 grader varmt. Vi mös i central park och åt middag på en uteservering i solskenet. Imorgon är det skola 9-6 så jag ligger i sängen i tid och hoppas på att vara pigg imorgon för vi taggar till för lavo torsdag till kvällen!

I dont know if I'll make it, but watch how good I'll fake it

Hemma i sängen igen efter två nätter i promoterville.
Hoppas på att få lite sömn i kroppen inatt så att jag kan återhämta mig från min förkylning.
Vi hörs!

årets partyhelg

Haha.
Livet leker.
Ligger i sängen med skrapsår över hela knäna och fötterna. Har en karton med kall pizza brevid mig och en trött tjej på andra sidan. Hur bra natt hade inte vi trots allt? Vi ramlade hem från krogen närmare 06 imorse och sov tills städerskan väckte oss runt lunch. Minnesbilderna från gårdagen blir suddigare och suddigare ju längre fram i filmen jag spolar, men där finns en födelsedagspromoter, en middag på abe and arthurs (mums!), lokadrinkar, klackskor, chace crawfoord, tugga asfalt, köket på 1 oak, skitstövlar och änglalockar. Men hur kan vi inte somna med annat än ett leende på läpparna efter det där. Världens partyhelg. Såhär såg schemat ut:
Torsdag kväll: LAVOS
Fredag kväll: Dream Hotel. Provacatour. Avenue
Lördag dag: Lavos Brunch
Löradg kväll: Catch, SL, 1OAK
Ni måste komma hit och hälsa på och hänga med!
NU väntar en hel veckas skola. Och ingen är mer taggad än jag!

Det rycker i oss



torsdagsparty

Vi har så mycket att göra på den här sidan sjön så att jag inte hinner blogga, inte hinner ringa hem och inte hinner prata med mina vänner. Och ändå har vi legat i sängen heeeela dagen idag. Världens gulligaste Holly kom förbi med en kur till mig och mina åkommor tidigare idag, och nu när klockan börjar närma sig nio börjar vi piggna på oss igen. Nu är bara frågan vilken klubb vi ska kika förbi ikväll ?
Igår var det middag på fantastiska Tao med ett fullt bord med människor vi inte känner. Det resulterade i att vi satt och viskade shotssånger till varanndra och svepte våra glas med vin och champange om och om igen. När vi sedan vid midnatt trippade över gatan till Lavo Nightclub var en kaoskväll inte långt borta. Med både Ramon, Leor och Mike vid ett varsitt bord, gick vi klubben runt och svepte drinkar och shots tills vi fördärvade, svamlande och alldeles för närgågna övertalade managern att gå till köket och värma några kakor till oss. Hem kom vi. Men om det var innan gryningen eller vid lunch idag, det låter vi vara osagt!

Tröttast på 14 street

Ligger och dreglar i sängen klockan åtta en fredagskväll, somnar nog snart


he wants me on his team, and so does everybody else



RSS 2.0