hours to go

 
Haha jag älskar att dom tvångsevakuerar alla hus på andra sidan gatan där vi bor, men vi får stanna.
Det är inte mycket mer att göra nu. Vi har varit ut och hittat en affär som hade öppet och köpt in lite nödgrejer, kortlek och nutella. Nu stängs hissarna ned snart och om några timmar går strömmen tror dom. Vi kollar på Obama som håller tal, dokumenterar och filmar, leker mest. Lyssnar på Time to say goodbye. Det hela känns lite Titanic. Fast utan Leonardo diCaprio. Det är kaos i hela New York. Fortsätter uppdatera så länge internet fungerar. LETSGOO SANDY!

repeat

 
 
Den här går på repeat här hemma nu

baby hurricane

Live från bunkern. 
Vi har laddat upp med mat och vatten för kommande dagar och planerar att inte lämna lägenheten innan stormen dratt förbi. SANDY. Vi bor mitt i skottlinjen och 200 meter från vattnet. Men här på elfte våningen hoppas vi att vi kommer hålla oss torra om fötterna. När tidnignarna kör rubriker som att det här är det största hotet någonsin emot mänskligt liv blir vi lite nervösa, men det är mest lugnt och mysigt i 1118. Så länge batteriet håller och vi kan kika på film i omgångar på våra datorer håller vi oss i skinnet. Just nu väntar vi bara på att det ska slå. Vid sjutiden stängs all tunnelbanetrafik ned. Allt stänger. Folk står ute på gatorna med resväskor och flyr till andra delar av landet. Vi står on the edge och tittar när hon kommer. Fina fina Manhattan. Det här är var man kan kalla lugnet före stormen.

GRADUATION

Wilken dag mina vänner. 
Det var bara underbart. Mina pojkar följde med som familj på cermonin, vi fick certifikat och kolla på våra slutfilmer. Buffé och vin. Lärare i kostym och tal. Följt av firande hemma på Maiden Lane med alla mina fina vänner som kom förbi och hela klassen. Sen drog vi ut på Lavo. Jag blev kär. Vi hade den bästa kvällen. Somnade gott. SÅ NÖJD efter ett år på New York Film Academy. Va kämpigt det varit. Nu är det bara festen kvar! Festen som innebär sightseeing med lillasyster en vecka. mysmysmys!!!

my thursday night


AHHHHHHHHH LEGOOOO

McDonalds, Ally Mcbeal, powenap, och NU
 
STEVE AOKI

who says I can't get stoned

Det är över nu. Sista showen. Allt vi jobbat för. Och allt som grämde och kröp i mig hela dagen var suktan efter en dålig vana och en ring i näsan. Och Ally Mc Beal. Now I got it all.

as our life changes, come whatever, we will still be friends forever

Går på autopilot genom dagarna. 
Gå upp, på med byxor och jacka och gå ut. Dubbelkolla att byxorna är på. Skola. Hem, ta av byxor och jacka, sova.
Nu är jag på sova igen. Imorgon är det onsdag. Och vi har vår allra sista presentation innan graduation. Scene study. Sista stora projektet som vi jobbat med. Sen går det utför till helg, graduation, tårar, skratt och varma famnar. Det rycker i kroppen när jag tänker på ledighet. Det har varit ett helt skolår pressat ihop i en massiv klump utan någar som helst lov. Det har varit tidiga mornar, långa dagar och för mycket plugg. Men snart är det slut. Och då ska jag bara njuta av New York som jag aldrig gjort förr med Sanna som flyger in om en vecka! YAY!

POP Phone

 
Fick hem min nya rosa POP Phone i veckan!
Ring ring ring

my partner in crime

 
Min vän Silviu i Akcent musikvideoooo
 

i wanna marry you

Har spenderat hela natten i Williamsburg i en modellägenhet med Sidney och Cameron. Två kaffe to go och några stop med tunnelbanan senare är jag på fötter igen och hemma på maiden lane med hazel och home delivery i bäddsoffan. Hur kan det vara söndagskväll igen? Varför är det alltid söndag!! Nu är iallafall sista veckan kommen, och SOM jag längtar tills på lördag. Nya killen som flyttat in i lägenheten är DJ och just nu går någon ny houselåt på repeat i vardagsrummet medan han och Jacob spinner vid mixerbordet. Jag måste dra med dom alla ut på bio ikväll för att få tyst på det här.
 
 
 
Model Image
 
 
 
 
 
 
 
 

Holly

 
 
Har spenderat hela dagen i Jersey med Holly och fotat. Fint väder på Vinnys sundeck. Hade det så bra.
 

just one of those nights

 
mina kompisar vet hur man firar

improvisation show

WOOP.
Vi körde precis en hel show improvisation för hela skolan. Inget förbestämt. Vi gick ut på scen och sa GO, sen hittade vi på hela showen. Vilken kick. Vilken grej! Nu ska vi ut och fira adjööken!

sömnlös

Okej jag har inte sovit en blund och nu ringer klockan om 3,5 timme. Gymmet öppnar om 15 minuter. Borde jag gå dit och härja och hoppas på att jag orkar leva resten av dagen eller sitta här och se dum ut och hoppas på att kunna somna om en timme? DUH. Det står oklart.

summer after highschool

Igår när jag gick hem var det så varmt så att jag var tvungen att ta av mig skinnjackan och hänga den över armen. Ikväll så kallt att jag fick vända och sätta på mig vinterjackan. Riktig sverigekyla i luften ikväll. Riktigt mysigt! Och efter mina 16 timmars sömn kommer jag nog inte somna på ytterligare ett tag. Så nu är frågan.. Oliver och gänget eller något nytt ?

early nights truth

 
quote av steve jobs foto av min vän alan

just once hollywood

Medan jag skriver det här inlägget har jag en inspelning av när jag läser upp min senaste monolog går på repeat i öronen. Det är ganska förvirrande. Jag hör mig själv prata med mig själv, medan jag försöker blogga. Men om jag ska lära mig den här monologen innan imorgon, är det ett måste. När bloggade jag senast? Vad har hänt ? Igårkväll somnade jag 22.00 och sov 16 timmar sträck. Gissa om det var skönt. Och om en bakfylla brukar vara dåligt för mitt internetshoppande var det ingenting emot hur illa det var när jag var utvilad och mysig. Jag skickade precis iväg en alldeles för stor order till amazon och beställde nytt objectiv, blixt, kablar och reflektor. Behöver något nytt. Måste fota lite igen. Specielt som skolan är slut snart och det kommer bara vara modellande och skådespel, vill jag ta in mitt fotograferande i livet igen för att bryta bort "all lights on me" livet ibland. 
 
Just nu sitter jag på Barnes and Noble i Tribeca. Dricker en starbuckskaffe och försöker få skoljobb gjort. Analyserar min scen jag gör från Closer och känner att jag måste springa iväg och leta på boken här bland alla hyllor snart för det var alldeles för länge sedan jag läste den. 
 
Annars har helgen varit lugn. Joe är i stan så jag och Hazel skulle ut och slira med honom, men slirade fel. Min telefon har varit död så jag spenderade hela lördagen med alex och batman i deras studio i meatpacking helt utestängd från min cyberverklighet.  Både Hazel och Alex säger att de kommer hälsa på mig i sverige nästa gång jag åker hem. Jag tror chansen för att det verkligen händer är liten, men jag hoppas. För så kul det vore!
 
Ack. Nu måste jag fortsätta plugga. Och springa iväg och hitta boken också...

grayzone

Har legat inne i sängen hela helgen. Hyrt disneyfilmer och köpte hem säsong 4 av true blood igår så nu är det solklart att jag inte kommer röra mig ur fläcken innan skolan börjar imorgon. Förkyld upp över öronen. Fast det är ändå rätt mysigt att ha en anledning att faktiskt inte lämna lägenheten en hel helg. Dricka te och snyta sig. Det behöver inte vara mer kompilicerat. Efter ett par fantastiska senaste veckor med bus och nattliv fick jag landa mjukt i mitt duntäcke. Nu drar det ihop sig. Och när det så gör, startar jag ett nytt avsnitt av true blood och kryper lite längre ned under täcket.

RSS 2.0