sämt

jag är sämt på att blogga. sämt. dedu! men min dator har gått sönder :'( ILLA !
idag har jag då varit med den sötaste i hela världen <3 sen åkte jag till en som e nästan lika söt. banana ! hon har lite färre ben bara. vi badade. och jag frös inte. pilutta dej! sen köptade vi glass. sen skulle vi kolla på grease. jag älskar den filmen. så mycket så att jag glömde den i det andra huset. inte bra inte bra. så vi hade cyklat en mil i onödan. eller inte riktigt, vi hade det väldans trevligt vi. hej.

men

gud vad jag älskar olle <3 våran fyrhjuling alltså. vi kommer så bra överens. har så roligt ihop. funderar på att åka på semester tillsammans med honom. han e så lätt att ha och göra med. YIIIHOOO !!

bäst!

 
den som inte lyssnar får spö. <3

mah

va lil å shelly va söta idag! not!  yeah baby. ^^
annars en finemangig dag. värme. massa kläder i skolan. jag trodde det skulle va kallt. hemma kan man verkligen gå klädd hur som helst. underbart! pepparkakor och bobblandsaft, bästa kombinationen jag vet. när det gäller sånt. mihi.

jag har slitit ut händerna idag, bygga hage. ska slita lite mer snart. väntar på att el ska komma upp också så ska vi ut och rida. är planen. jag hoppas det blir trevligt.hoppas kan man.

jag är glad!
oftast.

g<3

igår tog vi första ridturen på veckor! det var underbart<3 dock på vägen hem kändes det som att jag red på en hetsig unghingst.menmen,  sånt är livet. älskar dej mest<3

idag var det en fin dag. och specielt lunchen. den var fin. eller själva lunchen var inte fin. men vi hade det så fint. trevligaste nånsin. nästan! <3 sen plingade bästaste när jag skulle hem, för det ville jag. det är bäst att få prata med dej, tack. vi kom inte fram till nått (suprise). men vi löser det ändå. eller hur ? det gör vi alltid:)<3 hon tyckte jag skulle prata med tp om det, ;) haha, men typ NOT ! fint.
nu har jag ätit. snart ska jag ut. sen ska jag äta mera. och mera.

PUSUSUSUSUS


mamma.

du är världsbäst. ha en bra morsdag<3

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Med blommor som du samlar, och bär om sommaren
Som blåser när jag ramlar, min allra bästa vän
Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag precis som dig

Mamma min mamma bästa vän, om det är sant att man föds igen
Då vill jag bli en blomma och att du plockar mig
Och sätter mig i håret så att jag kan krama dig
Mamma min mamma vem är gud? vem gör så att solen lyser gul?
Vem tänder månens lampa? vem talar om att den ska ner?
och om du orkar svara så ska jag inte fråga mer

Du låter lampan lysa på mitt rum när det är kväll
Och jag får somna på din arm en stund, du är så snäll

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker som du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag bli precis som dig
Ja får jag välja en sak, då vill jag bli precis som dig

loss

såååå trevlig kväll igår. tack folket<3
domhär var lätt bäst, hejade på dom stenhårt.
 

rixfmfestival

igår åkte jag och anna till falun . det var inte planen. men vi ändrade på den. det är jag glad för.
falun är myspys. vi knalla runt där ett tag innan festivalen började. sen försökte vi hitta på therese och martina där, våran telefonkontakt var inte den bästa. man hörde bara artisterna. det ekade. vi rusa igenom alla människor flera gånger, utan att hitta dom. det var inte kul. så vi gav upp det. lite.
så vi försökte hitta tårtpatrik co istället. det var sjuttio gånger lättare. riktigt lätt faktiskt. bara för att dom var så långt, och stod vid statyn. plättlätt. sen följde vi med dom och hyrde en film. om jag uppfattade det rätt, hette den andra jocke. men jag vet inte. jag frågade inte. och promenerade genom hela faluby. det var långt. jag blev trött. efter mördarbacken. fin dag. fint väder. lite skumt slut, i sängen hos en okänd kille. omg. det lät lite fel.
visst ja, när vi gick hem mötte jag den roligaste jag känner, han var där med en kille och en tjej, han stannade vid oss, såg helt försörd ut, pekade på sin killkompis och sa "alltså han e så... men snälla, kan .. alltså.. ..... kan du inte bara göra honom glad?" haha . va sött. men vi hann inte göra honom glad. vi skulle till konsum. så det får bli en annan gång. sen sov jag hos anna. för jag hade lånat ut mitt rum. miiihihihihi. image3

ikväll tänker jag åka till lil å leka med henne å fia å cajza (å kim å cicci å lisbett?) och självklart jesperlindgren, haha xD
nu ska solen vänta på mig inte mer.

-

hej
synd för dig
tänker du mosa mig ?

mendå

nu sitter jag och läser om dödsstraffet. det är precis vad jag behöver just nu. att läsa om det alltså. nått att tänka på. sånt intresserar mig. jag vet, det är knäppt. men lite sant. lite.
margot. algot. ?
det var faktiskt lite tur, synd, jag är arg, men ändå tur. skönt. pusta ut. inte jag. men du.

ni är värdelösa kreatur som inte går att hata mer. barnen i afrika tycker synd om er.
/Z

it's our time now.,



nu skiter vi i er. falun here we come!

wow.

alltså. jaa. men gaaahhhh ! x'D zaza vad hålleru på med. han var så. så. men söt.
men imorgon tänker jag och anna åka till rix. och vi tänker ha kul. och vi tänker träffa tårtpatrik.
men nu ska jag städa. sen ska jag till ana. för vi har lite att prata om. yep. vi har ställt till det. sällan. tur att mra lugnade henne. lite ;)


idag.

fin skola jag har. mena det. det gör jag !
undra varför helena sitter och viftar med ett cigarettpaket framför ögonen på janne just nu. jag tänker inte fråga. för det är mycket mer spännande om jag inte vet.

jag är helkär i vår pepperkaksfilm alltså, alla som vill se den får säga till. så skickar jag. alltså den är så himla fin. den finaste jag känner. nästan. vi gjorde den när vi hade henrik. den bästa läraren vi haft här på bessemer. lätt!

snart ska jag åka till hanna. hon ska få cutta mig. eller inte mig. men håret. men eftersom att våra lärare strulat till det.. (som vanligt) så blir jag sittandes i stan någar timmar och vänta. för vi slutar 11. typ. sen ska jag hem. sen ska jag städa. sen ska jag packa för jag ska bo hos lilåfia i helgen. sen ska jag pussa glanna. mest! nu ska jag sluta blogga annars blir janne arg.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (för idag har jag inte ont i huvudet.)

-

man mår illa och får kväljningar av att se er på stan. jag hoppas ni får magsjuka och har fula barn.

sirap

ont i huvudet som en ballong! sovit en fyra timmar efter skolan nu, sen fick vi besök av en kille från frankrike som ska bo här ett par dagar, då tänkte jag va social, men huvudvärken tog över och mitt socialiserande sträckte sig till ett "hello". haha, han tror säkert att jag är en osocialmupp. men men. vad ska jag göra då. jo, jag ska ta med honom ut i stallet. för flickorna där var intresserade av att träffa honom.. ;) tiihih.

ni får ingen puss för då får ni huvudvärk.
/zaz


ochsåvidare


image2


jag vill ha lite värme ute tack. för min del. men för hennes del, så vill jag inte ha det. och jag älskar henne. så strunta i värmen då. fin dag idag. eller mest bara för att jag var med så fina människor. men vi hade det trevligt. och så. nu vet jag inte. just nu vet jag faktiskt ingenting. men le ändå flicka lilla! 

fnajjjss, jag har redan tröttnat på att blogga x'D


puttar !! 

tjaloo

herregud jag kan inte fatta hur stark hon är, som orkar le mitt i allt. det är helt sjukt.-

nu drar jag ut till fbacka med mediorna <3 (: ni får la ha det så bra tkr jag jag faktiskt. då.

pusselipussssssssssssssssssss

lyssnanyu

du närmar dig 40, är mitt i en kris. är därför redo att börja träna tungt. du ska pumpa upp dig, till varje pris. så du blir sommarens verkliga medelpunkt. ..grymgrymgrym ska du bli och därmed också lura döden. ..gymgymgym det är det som är gamla gossars öden. Pojkar pojkar det är brått ! om ni vill ha nya mått. sätt ett mål och ropa sen "jag ska ha tvättbräda till sommaren". möta solen iförd string, gyllenbrun med navelring. vackrare än barbies ken. jag ska ha tvättbräda till sommaren. du skaffar en pt. en yogaexpert, och en roddmaskin ifrån tvshop. en ung dietist som ska göra dig snärt. och lika snygg som kiedis och iggypop. majmajmaj, har du ännu inte lämnat den grå kokongen? byebyebye till den stundande baddräktssäsongen.


SM I PONNYHOPPNING

Grymt värre. Yep. Vi fick jobbet :) Great e . Liksom hur bra som helst. De här blir fan kanon Ireni!
Vi missar skolavslutningen å studenten, men (förlåt tucker!) whatever! :)
I fyra dagar kommer jag gå i en liten bubbla med Nic <3 Fotografera ett antal tusen bilder, sälja dom. filma med två canon å klippa ihop, de kräver lite träning. alltså, det här kommer bli grymt kul, fota ponnyhoppning är bland det roligaste som finns! älskar det verkligen. men det kommer bli oerhört jobbigt, inte en ledig minut på fyra dagar.
vi behöver nog lite mer folk också, två st som kan sitta vid en varsin dator och tanka över bilderna och sedan sälja dom på plats. ja, alltså krävs det två personer med otroligt hög social kompetens. någon som kan sälja! tror jag ska prata med evelina om detta, hon kan sälja! någon mer som är intresserad ? stresstålig lär du vara också. de e fint. behöver också en springpojke. de vore najs. haaha !! 
www.hrk.nu .

för övrigt en finemangig dag. tack för det!
imorgon drar fvi till fbacka å gör lite tv vaa !! :D
"Väl mött / Era Mentorer"

alltså ana ang dedeär han sa. det var det roligaste jag hört på länge alltså ! herregud !!  jag trodde jag skulle skratta ner mig. menmen.. jag vet att du gör det enbart för min skull, och jag kan inte fatta det riktigt. men du är så himla bäst, tack! <3 fast jag tror nog att m-o-t är ett grymt bra lockbete för att få dej med ;)
nej. dethär är inte likt oss. nu får vi hålla mun.
glöm inte spacea anas blogg..   www.annabf.blogg.se

 må västtrafik brinna i helvetets eldar!
ha de gött hej!

godmorgon världen

vilken underbar dag!






påväg mot en ny dimension. utan att veta min slutstation.
men jag e jag e, så glad att du vill följa med. <3

ha en fin dag folkisar. /Zaza

senare då.

aja, det blev inte bara 30min. bara för att jag var tvungen att se två avsnitt. och bara för att de var så hemskt. och så där då.
blev inte 5 inlägg idag, men jag får dispans för det var faktiskt första dagen. sen tkr jag det räcker med 3 om dagen för mig. jaa. för att . jag vet inte :)

hmmms.. nu ska jag la skriva om min fina dag då. jag typ. vaknade vid nio av att jag fick sms. men jag somnade om och sov till typ elva.. :) sköööönt.  sen bytte jag säng. la mig hos sanna och tittade på lite film å talang. sen drog jag å sannapany ut med fyrhjulingen i skogen, å byggde lite hagar å så. jag tränade mest på baklängeskörning. de är skitkul. lite mat blev de också idag, eller faktiskt massor. och sen kom grannarna över. jag å deras lilla felicia på 2,5 år la oss i min säng och kika på lotta på bråkmakargatan. alltså va den ungen e söt. felicia alltså. eller ja, lotta också då. jag fattade inte riktigt vad hon sa, men hon var söt för de :) sen ville hon gå hem. så då gick jag med henne, men sen ville hon inte släppa min hand för hon ville att jag skulle stanna hos dom, så hennes pappa fick muta med glass, hon blev lite ledsen. men jag ville hem å äta. sen blev de filmkik å så ut till popo en stund.  sen ringde ana å vi prattade en stundisch .:)  vi har så mycket att prata om, anna och jag. jag förstår inte varför. eller jo. det gör jag. men det tänker jag inte säga högt. inte skriva heller för den delen. men det har nog med dom där flytvästarna att göra. vi är på djupt vatten liksom. tur att vi lärde oss simma ihop<3

nä nu måste jag slumra här. för imorgon ska jag dra med ireni till ridklubben här och bestämma nått, dom ville visst att vi ska filma och fota SM i ponnyhoppning åt dem :) riktigt skojjigt värre i den här världen alltså!

men ni får sova så söt då.
pussssssssssssssssssssssssssssssssss liksom,

alltsåå...

nej, jag 572201-1är ingen bloggmänniska. tror jag. jag gillar inte bloggar. eller jo, jag gillar annas blogg. eller nja, oftast skrämmer den livet ur mig, men för övrigt gillar jag den. men att ha en blogg själv ? nej. skulle inte tro det. HA. jag känner inte mig själv specielt bra alltså. nu har jag en. och vet du varför? jo. för att jag ska lättare kunna hålla koll på vad jag gör om dagarna fram till skolan slutar, så att jag lättare ska kunna fylla i min träningsdagbok på specialidrotten på ett bra sätt. och känner någon annan för att läsa det med, så varsågod. förmodligen blir det som med det mesta blir för mig, överintressant ett tag, och jag kommer blogga jättemkt, och sen tröttnar jag. men jag ska ju bara ha den till skolan slutar, så jag får stå ut. men jag måste blogga typ 5ggr om dagen, annars blir en blogg ointressant. tänk vad man lär sig av den lilla ugglan.

men nu ska jag sluta blogga för ca 30 min eller såå. för jag ska titta på andra avenyn, nått som jag för övrigt är öppet förälskad i.
alltså. om ni inte fattar vad jag skriver, så gör det inget. den här bloggen är liksom bra för mig så jag kan få ur mig dom där konstiga känslorna med. och det är ju erat val att läsa den själv. inte månens liksom.

och föresten, det var en grej till. nån som e hajj på dehär måste verkligen hjälpa mig byta design på denhär bloggen :O ge mig fivecoloursinherhair !! :D

peace and love !
/ Zaz

RSS 2.0