ANNA !

jag tror du är min enda bloggläsare. och jag själv såklart. så jag kan egentligen skriva direkt till dig. och mig . så anna, anna och jag.
jag har en spännande känsla i magen. den går inte upp och ner. utan mer rullar runt, som en boll, i rullning. den är söt. och gör mig glad.  den får hjärtat att slå dubbelslag. och magen att kittla.
jag kallar den för prima. och ingen vet. fast du vet ju anna.
och lil. lil vet.
idag ska vi dansa.
jag och twister åker hem till tucker. mattson avböjde. men övertaldes, och har lovat att infinna sig. kanske en bra kväll. låt oss göra oss till det. till en bra kväll. kanske chefgustaf och båtmarcus kommer med. och micke. micke från klassen. som är så söt. jag hoppas lil delar en pizza med mig. för liten och mami köper presenter och lagar inte mat.
igår fick isen en boll. bästa bollen. som jag kämpade hårt för att få. den är stor. en riktig penisförlängare. gissa vem som har största bollen då. inte jag . inte mer. jag har något finare. och får jag se disney on ice ikväll kommer jag kyssa någon. honom !

titanic

det blev inget med toblerone. men en guldkväll, helt klart. som först artade sig hos katten gustafs vän joel. ett fåtal furuvikare medverkade, och en hel rad andra tjejer. vi pratade och skrattade mycket. drack dricka som färgade oss och skapade en illusion av en nygödd vampyr eller inflammerat tandkött. fridaT och jag tog oss ner på stan. bort från de andra. vi sprang emellan goya och slick den natten. sprang emellan skönhet och skönhet. och förnuft och känslor. emellan stolthet och fördom.
igår var jag och tucker till stockholm. jag gjorde min arbetsintervju. jag tro den gick bra. det var ett otroligt företag. i ett fint kontor på stureplan. med makalösa möjligheter. stockholm hade så många människor. de kryllade. så mycket affärer. så mycket mat. så mycket väder. så mycket liv. det finns inget tillfälle då jag tycker så mycket om gävle, som när jag kommer hem från stockholm.  jag tänker söka jobb hos SF gävle. igen. och jag tänker tacka nej till jobbet. stureplan är ingenting för mig.
idag är jag sjukanmäld och jag kollat igenom fyra hyrfilmer. jag saknar lil. och fredrikE har upplysnigar om nästa vecka som han inte delar med sig av.
nu ska jag se nästa film. adjö !

jag är så in i helvete förälskad i den mannen

efter många behövliga dagars ledighet är jag återigen uppe med tuppen och i full färd mot gävle. snart iallafall.
det är fint väder och blir förmodligen en hel massa folk i parken idag. toblerone skulle förgylla min dag med guldkant. lika guldig som tobleronen själv. gulddag. men jag har en ankkänsla.
sedan följer det en förhoppningsvis makalös kväll med fridaT. och en hop med andra furuvikare. LETS GO.

eliteeliteelite

jag jobbar på att få över musik till telefonen. min senaste spellista. till tåget.jag ska ner på ett                                                                                 lika ospännande möte med elite som vanligt. men jag vågar inte hoppas på något annat för det kan gå åt båda håll. lika bra att behålla den här elden.
men nu måste jag öka tempot. hade inte räknat med så här mycket tid här.
mosho

RSS 2.0