nothing but the beat

 
 
 
 

kalenderflickan

Jag bestämde mig häromdagen för att jag behöver en kalender. En fin liten kalender jag kan ha med mig överallt och skriva ner i saker jag ska göra och komma ihåg. Så jag gick ut på kalenderjakt. Direkt till Barnes n Nobles, en stor bokaffär som finns överallt i Manhattan. Jag gick bet. Ingen kalender. På vägen hem länsade jag igenom varenda butik jag passerade i jakt, men inte någonstans fanns det annat än stora väggkalendrar. KATASTROF. För varje affär jag inte hittade någon kalender i, blev suget efter en större. Så när jag tillslut i en söt liten presentaffär hittade en liten svart kalender i läder susade jag upp i jubel och slog till direkt.
 
Lycklig och glad kom jag hem och skulle börja skriva ner allt viktigt jag skulle komma ihåg den här veckan. Öppnar första sidan och upptäcker att den startar först Januari 2013. Fuck. I hjärtekrossat tillstånd surfade jag ut på nätet och letade. Hittade en kalender för skolåret 2012/2013 och beställde hem. Beställde expressleverans eftersom vid det här laget var jag desperat efter att få min kalender!
 
Men tröttaste expressen jag stött på kom inte dagen efter som jag hoppats. Och så springer jag på världens kanske finaste student planner på PINK. Den är som skräddarsydd för allt jag önskar och luktar ljuvligt av nyhuggna träd komprimerade till papper. Så jag köpte den.
 
Idag kom kalendern jag beställt hem.
 
Nu sitter jag här med tre kalendrar. Och inser när jag äntligen skulle få börja skriva i den, att allt det viktiga jag skulle skriva upp, redan har hänt. 
 
Nu ska jag, och mina tre tomma kalendrar sova. Imorgon är sista skoldagen för veckan, och sedan efterlängtade ELECTRIC ZOO med mina tjejer. Vi hörs!

its like my pride put on a show, and didnt sell a single seat

Den här timmen mellan gymmet och skolan är den bästa på hela dagen.
Snart drar allt igång, och snacka om att dagarna är fulla nu.
Gym, lektioner, möten, screenings och allt hemarbete på det.
Och nu är augusti över.
Augusti augusti.
Vogue och gossipgirl. Nu har fashionweek castings precis dragit igång ordentligt och allt jag kan göra är att titta på alla modeller som springer runt hela manhattan med portfolios och klackskor i högsta hugg. Nu tar jag hösten off från modellandet och är tillbaka igen i januari. All tid till att gå ut skolan och lära mig så mycket som möjligt. Men först en weekend helt åt mig som knappt varit ledig i sommar. ELECTRIC ZOO festival drar igång imorgon med David Guetta först ut. PEPP PEPP PEPP!
 
new-Carol-Hannah-wedding-dresses-spring-2012

filthy rotten bastard

Hela världen bara rinner ihop i en glasbägare och sen svämmar allt över. Tur att jag är så törstig.
Dricker litervis med vatten och kroppen suger åt sig som en tvättsvamp.
Klockan är åtta och jag vill lyfta fötterna ur sängen och gå till gymmet en sväng men jag vet att benen kommer vika sig. En promenad genom stan om en timme istället. Först kika in nya säsongen av Hollywoodfruar. Yes

if you dont change, you wont change

Godmorgon skogsgökar!
Klockan är 06.30 och jag och ivan sitter i köket och fyller i visumpapper. Jag har redan varit en timme på gymmet och om två timmar ska vi till skolan. Sprudlar av energi och regnet öser ner utanför fönstret. Idag är en bra dag. Men halvtid somnar jag nog om jag inte får i mig ett par kaffe.

dont know if snowwhite's house is near or far away

Så har ytterligare en helg nått sitt slut. Den har förfyllt sin uppgift i att återhämta mig. Sprungit på gymmet, tittat på alldeles för många how i met your mother avsnitt och promerat runt och kikar på inspelningen av The Wolf on Wall Street med Leonardo DiCaprio.
 
Imorgon är första dagen på de åtta sista veckorna av skolan. Bara att hoppa i.

a dream is a goal with a deadline

 
 

im not forever alone, im forever avalible

Så har systrarna Berglöf lämnat mig. Om ganska precis en timme är dom i luften på väg hem till Sverige. Men vilken rolig vecka vi haft, och va glad jag är att dom hälsat på ! Sightseeing, shopping och starbucks kaffe kan i stora drag beskriva hela vecka. Kärlek och sommar.
 
 
 
Marias bilder! Puss på er!
 

never

Zack and Cody graduated. Andy gave away his toys. Hannh told her secret. Phil went back to the future. My childhood is officially over.

get through

Mitt i skolvecka och kompisar i stan. Äta jobba sova dö. 

you got a friend in me

Det är söndagseftermiddag och jag har haft världens lugnaste helg. Monolugestudier, gym och film. Sprungit ner då och då till Gristeds på hörnet för att köpa ett äpple. Trots att de senaste två varit fula inuti fortsätter jag köpa samma sort, i hopp om att nästa kommer vara fint.
 
Imorgon kommer min bästa vän sedan dagis hit och jag längtar ihjäl mig. 
Nu! Ah jag vet faktiskt inte. Mer mys.
 
 

i loved your handshake, meeting my father. I love how you walk with your hands in your pockets

GUESS WHAT ?
All min tvätt är ren.
Mitt rum är skinande rent.
Och jag kom precis hem från en utmattande timme på gymmet.
 
På toppen av det här fick jag precis hem min första check i min skådespelarkarriär, från Warner Brothers - Gossipgirl. Varför jag fick en check överhuvudtaget var ju inte sane eftersom jag inte har visum och inte kunde göra jobbet, MEN jag blev bokad för det och för mig räcker det att veta än så länge. Nu film och mys resten av kvällen.
 

städ/gym dag

Klockan är tolv och allt jag hunnit med denna lördagsmorgon är att äta en skål med cherrios och rätta travet. Måste städa, damsuga och hänga i tvättstugan hela dagen. Och gymma asset av mig. Helst vill jag bara krypa ordentligt ner under täcket och sova lite till. Det är en fin dag. Jag är riktigt pepp och nu är det lika bra att lyfta rumpan ur maiden lanes skönaste säng och komma igång.

its like rain on your wedding day, ironic

Äntligen hemma och i sängen efter årets psykisk jobbigaste vecka. Det drar ihop sig och jag rycks i åt alla håll. Det är NYFA, BMG, Vogue, Visum, och skit som går runt och skvalpar i huvudet mitt.
Hela kvällen har varit ett elände.
Har lyckats smita mig in på varenda nattklubb på manhattan i 1,5 år nu utan någon form av legitimation. Men ikväll fick jag inte ens se Savages på bio eftersom jag inte kunde visa ID. Istället såg jag och Chantel the dark night rises, och vandrade hem i ett sjöblött mörker av regn och åska. Nu ringer klockan om några timmar. Ingen dålig väckning, jag ska skicka in mitt tips för dagens v75 på gävletravet och sedan sova vidare så länge jag behagar.
 

hösten

Hösten kommer insmygande till new york. ÄNTLIGEN. Har hört att ni där hemma kanske inte haft en så strålande sommar som ni hoppats på, men New York har levererat kan jag lova. Sedan jag kom tillbaka för över en månad sedan har det vara över 30 grader och sol varje dag. Det var fantastiskt och härligt till en början, RIKTIG SOMMAR, men nu är det bara outhärdigt och svettigt överallt. De senaste två dagarna har det legat på runt 20 grader och njuter till tusen av detta. Kan numera om nätterna mysa under täcket för att få värme och inte ligga och flåsa med ACn på lägsta temperatur. HÖST KOM! Vi längtar!
 

opt

Allt börjar ordna upp sig med visum. 
Bara hela processen kvar. Håller andan tills Oktober.

he said we were maiking pancakes because we were happy. then i started to cry.


P3

Pilates igår och Yoga idag. Imorgon tänker jag inte röra mig ett spatt utöver promenaden till tunnelbanan. Det är fullagt schema med performance analasys och meisner, sen är det en timmes jobb med lester och slutligen möte för mitt kommande visa. SPÄÄNNANDE. Nu tänker jag börja om på noll med förhäxad serien om starta från avsnitt 1. C YAA

-

 

gymmar över hela stan

Har precis kommit hem från ett Pilates pass på CRUNCH. Skaffade mig ett gymkort där fastän vi har gym i vår byggnad. Vilket är litet och inte alls frestande. Crunch däremot känns pepp och på G. Vilket det tamejtusan borde vara med tanke på vad man betalar för att få hänga där.
Nu väntar monolog plugg och sömn.  Räknar ner dagarna nu inför Berglöfarnas besök!!

rules of the night

Rule number 1 - is that you gotta have fun
But baby when you're done, you gotta be the first to run

Rule number 2 - just don't get attached to
Somebody you could lose

Rule number 3 - wear your heart on your cheek
But never on your sleeve, unless you wanna taste defeat

Rule number 4 - gotta be looking pure
Kiss him goodbye at the door, and leave him wanting more, more

This is how to be a heartbreaker
Boys they like a little danger
We'll get him falling for a stranger
A player, singing I lo-lo-love you

Cause I lo-lo-lo-love you

At least I think I do

VOGUE

 
Mitt första Vogue. Gissa om vi ska fira nu!!

accenten som aldrig dör

ISHLO PISHLO. Tiden rinner som sand genom särade fingrar och jag förstår inte varför jag inte förmår mig att sätta mig med speach boken lite oftare och nöta. Det var 3 veckor sen jag hängde med Lester senast och så lite framsteg som han kommer se nästa gång att jag gjort under den här tiden kommer nog sätta något slags dåligt rekord i hans yrkesliv. Jag träffade idag den andra svenska tjejen på film academin och hon fick mig att känna mig lite bättre när hon berättade att hon aldrig orkade plugga till det där, följt av att hon la sig i soffan och dog lite av bakfylla.
 
 

i start my weekend up on monday

Äntligen börjar min fot bli bättre och jag kan lämna kryckorna hemma. Längtar tills den dagen jag kan gå till skolan igen. Men än så länge håller jag mig lugn och har sagt åt Rick att jag blir borta från plåtningar hela Augusti. Bäst att vara på den säkra sidan.
Bokade biljetter till ELECTRIC ZOO som en framtidspepp. Behöver alltid något att se fram emot. Och Nu går David Guetta på repeat hela dagarna. 

my nights are longer than your days

Den här helgen har jag njutit 200% av att bara göra det jag gillar mest. Dansa hela nätterna med fina vänner och sedan spendera hela dagen i sängen med att kolla på någon bra serie och äta glass. Har gjort noll nytta och inte fått ett dyft gjort. Inte haft ett dyft jag behövt fått gjort. Spenderade tre timmar igår under lunch med att sitta i baren på Hollys restaurang och peta i en sallad. Nöjd lycklig och inte ha bråttom någonstans.
Nu lägger jag mig tillrätta igen och startar ett nytt avsnitt av pretty little liars. Gud så skönt jag har det.

birthdayboy

 
 

RSS 2.0