and abigeil gave everything she had to a boy, who changed he's mind

snusmumrikar och tvärsnokar nu är jag tillbaka!!
en vecka utan smick och smack för eran del men hos mig har det varit liv i lyan.
det har varit fleet-week i samband med memorial day weekend. vilket innebär extraledigt för alla på fyradagarshelg och us army flottan går iland på manhattan så det virrar runt av vita sjömän överallt och varenda gång jag försöker slå på sju sjuka sjöman på skeppet sjanghai snubblar jag antingen på tungan eller klackarna jag går i.
det har varit middagar och sena nätter, brunch efter brunch efter brunch och jordgubbar på en filt i central park. nu är mer än halva skolveckan avslutad och imorgon natt går vi på premiären av snow white and the huntsman följt av en helt i southhamptons. på övertid!

take my pain away, tell me i was wrong

trodde allt var bra och spelade av det coolt
men så vek sig mina knän dubbla i hans närvaro
när jag såg allt jag förlorat i hans händer
med flaskan i min hand som enda stöd
i hopp och förtvivlan
vi är menade
maybe im to blame
or maybe we're the same
but either way i cant breathe
och allt jag hade på vägen hem var en kall metallstång att luta huvudet mot
alla mina låtar
dom handlar om dig

du kan titta nu, jag är beredd

Det är slut på semestern för min del.
Kommer börja med modellandet igen och köra ihop med skådespelet.
Det har varit tre sköna månader men trivs med att vara tillbaka på banan. Gjorde första plåtningen i helgen med en fotograf från Mexico www.alanyee.com och designer Rebecca Bauer.
Det är mycket nu. Actingclasses, jobb, och en månad full med diet och hårdträning, plus att alla klubbar slår upp sina rooftops för poolpartyn.
Lika bra att jag lägger mig och sover lite så att jag kommer orka med.

truth from a unbroken heart

Down and set. Beyond everything I never expected.
Life just reset.
Your fears and the secrets your eyes never told me.
Your crying from my eyes.
While you shot someone from another world for you.
And someone fell in mine.
The soft lamp blink in four different colours and blind my eyes.
You are sorry but I'll never be.
I could never have loved you.

truth from a unbroken heart

Down and set. Beyond everything I never expected.
Life just reset.
Your fears and the secrets your eyes never told me.
Your crying from my eyes.
While you shot someone from another world for you.
And someone fell in mine.
The soft lamp blink in four different colours and blind my eyes.
You are sorry but I'll never be.
I could never have loved you.

SCORE

Calvin Harris lirade skivor hela natten och trots att Avicii aldrig gick upp på scen söp han loss med oss och Steve Angello, Ingrosso och MaxVangeli.
Nu! Iväg på plåtning. Life goes on. PUSS

AVICII

Just nu spelar han på EDC som huvudnummer under en rockande festival som är strörre än hela new york.
Just nu ligger jag hemma i soffan och fiser.
Om några timmar går han av scen.
Då går jag ut.
Det finns 9 miljoner människor på manhattan.
Och tusentals nattklubbar.
Ikväll får min intutuion ta mig till en av dem.
Och hoppas på att det är dit han drar på efterfest och lirar.

would you take it ?

Sitter och kämpar och tragglar med 6 olika manus som jag ska lära mig. Var tvungen att avbryta en stund och äta lite glass halvvägs. Imorgon är återigen en vecka fylld med plugg och tidiga mornar över, och jag intar helg med parkmys, flashiga nattklubbar och modeplåtningar.
Men först en myskväll hemma med Dear John. Godnatt!

this is what im made of

where the cool is

titanic 3D

Vad finns det att inte säga om Titanic? Den filmen är fantastisk. Det var jag och tre gråtande killar som satt där med hyperglasögonen på och blev berörda. Själva 3Dn i sig var inge vidare alls, men det såg man enkelt förbi tack vare fantastisk regi.
Några timmars sömn och sedan upp och banka vett i skallen på oss. PEPP.

send me a man from argentina

Vilken urartad och fantastiskt lördagskväll det blev i SOHO. Idag är det återigen 20 grader varmt och vi ska alla ut och äta lunch i solen innan vi möter upp en man från argentina och går och ser titanic i 3D ÄNTLIGEN. Och förhoppningsvis. Har planerat att göra det redan tio gånger men hittat på ursäkter.

charity event by patron tequila


no, YOU dont look like that

Mår precis som jag förtjänar idag. Fantastiskt bra! Drack apelsinjuice hela kvällen igår dansade till housemusik inpå småtimmarna samtidigt som jag försökte lära Tiesto svenska. Det var drag och det var lycka och drama var 25 kvarter bort på någon annan klubb och lagade kaos. Har fått många timmars sömn, en bra promenad i ett sommarvarmt new york och nu ska jag laga tacos för tredje gången den här veckan innan vi styr upp inför Camillas sista helg här.

when you know you are home

Acting for life

meisner övning

Jag använder er alla dagligen i mitt skolarbete. Använder era erfarenheter, plockar fram minnen vi har ihop och använder de för att ta fram olika känslor och bilder. För att koppla på en känsla rakt av är omöjligt. Att ha något att luta sig mot är en sådan hjälp. Och det är då jag använder mig av er. Tar fram glädje, ilska, sorg och saknad. Imorgon har jag lektion i Meisner teknik, och imorgon kommer jag plocka fram Anna. Och så kommer jag sitta där framför hela min klass med papper och vika papperstranor. Sadako och de tusen papperstranorna. Minns du ?

i cant afford this heart

Vill egentligen bara sova rakt av. Igår somnade jag när jag kom hem från skolan i tron om att en liten nap skulle göra mig pigg för gym och plugg, men istället vaknade jag imorse utan någonting gjort. Ikväll är läxor och gym redan avklarat och jag vill helst av allt bara krypa ner under täcket. Men en rysk karl kommer förbi om en halvtimme för en kvällspromenad, och jag måste nypa mig i armen stundtals för att hålla ögonen öppna. Kryper nog ner i sängen en liten stund, en liten nap såhär innan gör mig nog piggare...

hej kom och hjälp mig

ALLTSÅ JAG ORKAR INTE.
Mina rumskompisar är så tappade hårt bakom en ladugård så det är sorgligt. Dummare människor får man leta efter. Måste hålla mig undan så mycket jag kan så att jag inte slutar som dom efter den här tiden ihop.

snövitt i maj

Sitter med en näve Ahlgrens bilar i min vänstra hand och en potatisgratäng i ugnen. Fick ett paket hemifrån igår med svenskt godis, en Hänt Extra och andra myssaker. Ett sånt paket vid rätt tillfälle gör mig klart till världens lyckligaste tjej. Nu har jag en vit månad framför mig med skoljobb, löpturer längst hudson river, picknickar i central park och filmkvällar på union square. Det väntar tillställningar och middagar och förhoppningsvis kommer den där brutala New York värmen som alla pratar om snart.
Men nu bränner nog min kyckling på spisen om jag inte springer iväg.

cinco de mayo

Cinco De Mayo är över och vi hade en mysig middag för fyra hemma på maiden lane. Vi fick äta riktig Mexicansk tacos med hemagjord salsa och tortillas. Det var helt överbord från vår svenska tacos och fruktansvärt gott.
Vi tog en liten runda i meetpacking efteråt, spanade lite, sprang in i Chase som var ute och rännde igen och Chantel var lyckligare än en hund med en boll. Jag tappade hjärtat i knäet när jag krockade med den här killen på väg ut från SL
Nu ska jag ut på världens längsta powerwalk för att samla lite luft. Ikväll är det Titanic 3D på schemat och sen shakespear shakespear shakespear!!

go for it

where the cool is

let it hit you


i am an idiot /am

Uj vad dagarna går. Jag läser om Shakespear, går på för tok mycket bio och äter pasta carbonara fem gånger i veckan. Vi växlar med att gå med vinterjacka och shorts var och varannan dag, och poliserna som flockas vid wall street blir fler och fler hela tiden så uppror verkar vara på gång. I onsdags natt dansade vi med chase crawford på avenues soffa fram till småtimmarna. Igår vandrade jag längst med park avenue med en pojke med marmoransikte och vid varje gatuhörn stannade han och skrev på marken med olika färger av mina kritor. Imorgon är det cinco del mayo och mina två närmaste mexikaner kommer styra upp en rejäl middag för oss och sen kan festligheterna börja.
Nu ska jag och Ivan fortsätta chilla och sen ut och leta lite kött.

hela dagarna

Försöker hålla mig i skinnet.

RSS 2.0