maybe I'm to blame, or maybe we're the same

låt mig säga att det är mycket i skolan nu. mycket ! och för att det ska fixa sig måste själen hållas ihop. och då måste den få vila. och leka. rastas. och gödas. jag tar hand om den biten så gott jag kan, och kanske hinner jag inte med så mycket mer än det.
jag hittade dock en vän. en vacker liten vän. som jag gillar. jag touchar honom. sam. och även om han inte är ett jetplan så kan han fortfarande flyga.

imorgon kommer jag hamna i fight. kanske låter det här bekant på det.
I'm alive but I'm losing all my drive
Cause everything we've been through
And everything about you
Seemed to be a lie
A guiltless twisted lie
It made me learn to hate you
Or hate myself for letting it pass by


take your memories i don't need them.

eftersom att jag tappade min telefon i ankdammen i furuvik i lördags fick SR och min gamla radioklocka väcka mig imorse. det var fint. men satan i gatan vad tråkigt det är att åka buss utan musik.
nu måste jag genast hitta en telefon som kan bli min nya vän och sedan adoptera den.

nu ska jag fortsätta att avlivas långsamt av dagens redigering som är fantastisk!

PAX!


vägkonst och tatuerade killar

lil och jag tog bilen och körde ner till stockholm. vi pratade. körde om massa bilar. och lyssnade på asbra musik!
det gick fort.
poff. så var vi i sundbyberg. och där stannade vi, alldeles för länge. trots att vi var i perfekt tid irrade vi omkring i 45 min. vi frågade en man om vägen och jag tror han lämnade vårt öde i mohameds händer. det slutade med att vi fick fråga någon annan efter vägen. någon som visste på riktigt. (och däremellan och innan var det en hel drös som inte visste någonting)
sen hittade vi.
och tack vare barbapappa på parkeringen ställde vi oss vid rätt hus.
sen sprang vi. till hallonbergen. för där gick regnbågsfärjan till kungsträdgården.
och där var det mysigt. solen sken, och det sjöngs. joshua radin förgyllde vår kväll. en inte ens i närheten av vad erik grönwall sedan gjorde. där var det showw.
sen åt vi mat. hade fight med två muskliga män. och sprang genom tunnlar i natten.
vi deltog även flitigt på streetrace. åkte mil för att överväga och planera vägkonst. som inte uppstod.
bra tröttttttttttttttttt efterdetär.

sluträknat.

I LOVE TIME

CAUSE IT'S THE ONLY THING THAT WILL MAKE SURE I'LL GET OVER YOU.


24

jag drar mig för att blogga för att jag inbillar mig att mitt nästa inlägg måste innehålla balbilderna. vilka jag inte orkar ladda upp. så nu går jag emot det.
inga balbilder.
om vi åker till skogen och kör chatroulette däremot, det är oklart.

balla bal förberedelser

mami och jag spenaderade hela eftermiddagen runtspringandes inne på valbo köpcentrum i jakten efter baldetaljerna. vi ångrade nästan att jag inte tagit min tårta på mig dit för att kunna kolla matchningar, och nu fick vi iställer använda fantasin för att lista ut vad som skulle passa. dessutom är det ingen tårta. min klänning är fin. och nu har den hängt sig i simons rum.
lils sistaminutenrop på slick var obesvarat och jag kommer däcka inom en snar framtid.

- jag gör inga snabbisar

 

balbilded

idag var en sån här dag. då det inte gick så bra. att sova.
för jag hostade fett mycket.
allt vad jag hade. innan något annat levande tycktes ha vaknat till.
det resulterade i att jag fick kolla på hela morgonens vakna med the voice. och det var rätt mysigt. det hela slutade med att jag måste prova chatroulette ikväll.
men först.
mer cougartown!

årets sista kryss

iallafall den sista studentkryssningen. vi har fått lite blodad tand, och framförallt en hel massa koll, på det där med att kryssa. kanske sticker vi iväg igen. för vår egen skull. kanske för någon annans. men den sista studentkryssningen var bra. riktigt medelmåttig. rätt dåligt drag på dansgolvet. rätt okej snygga människor. dom var snälla. men det var inte speciellt avancerat för någon att vara coolast på båten. därför utsåg vi en hel drös till just den titeln.
jag ångrar delvis att jag inte spenderade natten på ett dansgolv med en norsk man. lite att jag inte blev homie med ola svenssons lillebror. och mest att vi inte hittade båtens största legend. B-RUDAR danne. det är sant, han var med. han var där. och vi letade. vi hittade inte.
förens vi kom hem.
och jag kräver bildbevis från lil. kanske det coolaste på länge. helt plötsligt fick vi DET.

- och nu tror du att du ska få komma in bra för att du går med honom?

- eh, ja
i fredags var dagen då vi hämtade upp tzatsiki å stefan salvatore för att bjuda pojkarn på ett åk. vi målade graffiti på upptäckta platser. och vi joinade hemliga bilmötesklubbar för mamma-samåkning. det var en mycket vacker. men framförallt sen natt. så filtarna i baksätet fick värma våra avslappnade själar och föra oss in till dagen.
gårdagen.
då det var crusing i gävle. jag lekte med mina furuviksvänner på en reuniun. fridakarusell var där. och jag och the boss sprang ner till heartbreak hotel för en stämpel extra tidigt. min ålder såg de över i glansen av hans coolhet.
det är skittidigt nu.
men jag ska strax iväg på kryssning. osäker på om jag kommer få någon form av sällskap över huvud taget.
snälla blås inte.
- okej.

gräsmattan

sånt där med att allting känns så jäkla bra. det är ju sådant man inte kan säga. sådant man inte kan yttra utan att motsatsen visar sig, vare sig det har något med själva yttrandet att göra.
sakarías rullade sig alldeles för mycket.
och så kändes det inte bra igen.
vi fick gå. papi gick. jag gick. mami gick. liten gick. sakarías gick.

och då blev allt bra.

Hey Soul Sister


cosmopolitan

yeaaah jag klarade smm.
nic vägrade fota sjön inatt. och nu ska jag ut och rida.
och my sweet love, fan vad bra de känns.

då skulle din polares mobil kunna låta såhär *PLIIING*

okej nu åker jag och gör historiaprov och hoppas att min halvtimmesplugg om gulag igår hjälper mig eheheheh

sommarnatt

tobias parling gör ett försök. och kanske går det att ha ögon för endast en,

lämna bike =D

ICE HACK

KONST.
kan se ut på diverse sätt.
ett.
draperat musse pigg.
ett. annat.
en kärleksförklaring.
fan vad sena vi var. sena till natten. som väntade på oss. likaså bioman2. som inte fick någon mat. men vi hämtade honom ändå.
vi åkte till mårtsbo. mattias och andreas var väl utformade för mitt baksäte. där dom blev fast. utanför donken hemlingby. när perry inte startade. flickor frågade om vi hade mobiler. lil piskade motorn. och bad kocken om hjälp. ingen fara. perry kryade på sig. vi åkte till mårtsbo igen.
vi for ut till vårt livs ände i hopp om att alberto skulle avboka taxin. max fick outsidehousevisit och jag körde inte på någon katt. vi tog taurinfikapaus hos robin mitt i natten. körde hem smiley new.
åkte till sandviken. lämpade av varann. återfann varann. och någonstans mittemellan fick två hambugare skjuts hem. vi hade special-limou kväll. precis som varje kväll. och när vår man lämnat cykel och lurat ut oss på äventyr gav vi honom bullar. och kritor. rosa. och gula.

RSS 2.0