the lucky one

Årets lugnaste söndag.
Sov halva dagen. Tänkte sova andra halvan också, men när jag var in och läste på Annas blogg om The Lucky One som hon varit och sett nyligen kunde jag inte låta bli att åka upp till Regal på Time's och se den. Helt ensam på bio. Jag vet att om Anna gillar den så gillar jag den. Och sannerligen, va söt den var. Bra jag mådde på vägen hem. Bättre jag mådde när jag ser vem som landat i NY igen.
Säger farväl till helgen som varit och ser fram emot quarter 2 som börjar imorgon 09.00

svenskarnas kväll

Ikväll är det svensk orgie på maiden lane. Jacob har fyra gamla klasskompisar över och jag kör på en klassiker med Camilla. Det finns Absolut och Fisherman i frysen och med Oskar Linnros i högtalarna blir det inte mer svenskt som såhär. Vi förfirar sista april också med tända ljus.
Drar igång buset medan Camilla fortfarande sitter på tåget. LESGO

everybody knows im in over my head

HELG!
Sitter med en Häägen-Dazs glass i knäet och kollar på sex and the city.
Har avslutat en skolvecka med full närvaro och nästa vecka drar andra quartern igång av fyra.
Ska ut på middag med Sebastian och två tjejer från min klass på Catch ikväll och hålla mig undan Lavos och allt som kommer med det. Men nu ska jag och Jacob kika lite på Filip och Fredrik så på återseende!

diamant

Take your records, take your freedom
Take your memories, I don't need'em
Take your space and take your reasons
But you'll think of me

trött och hungrig

Sitter med 20 chicken mcnuggets i knät och somnar nog snart in i en lång middagslur efter en kul kväll på the box med show och dans.

fight like only a girl can do

Är nervös. Nervös för att åka ut. Spela game over.
Men tänker ta tjuren vid hornen.
Hålla dom hårt och skrika bibbedi bobbedi bo.
Sen hoppas jag att Camilla står bakom och fångar mig när jag faller ner från soffan handlöst.

missing elin 20

Men imorgon kommer en annan gammal räv tillbaka till stan och rör om i grytan, redo att laga kaos.

dorothea tanning

Han sa att med åren kommer vi börja älska världen.
Och så satt vi där med våra själar i knät, och tröstade dem.

taking school seriously

Ikväll spelar LMFAO på catch och jag sitter i sängen redo att nattas innan tio.
PUSSS

we have these days, when noone of us is strong enought to start the dishwasher

today is one of those days.
Här sitter södra manhattans tröttaste tjej och stirrar in i dataskärmen. Brandon är redan påväg tillbaka till LA och själv har jag bara lyckats morgonkissa. Natten som var blev riktigt rolig. Jag hade Hazel med mig upp på rooftopen på jimmy hotel där vi hängde med Deron och Brandon och deras kompisar. När vi skulle vidare ut släppte dom inte in mig utan ID på doubble 7 så hela gänget fick följa med mig till SL istället. Vi avslutade kvällen på det där hamburgestället runt hörnet som serverar mat 5 AM. Nu ska jag vila mig ordentligt för sen måste jag på med ett prettyface och spela in de sista scenerna till filmen vi jobbar med.

nicaragua costa rica

Inom en timme borde hazzel trilla in.
Brandon som vi bodde hos i LA är i stan och spelar in Americas got Talent, så ikväll tänkte vi mötas upp och göra om förra årets "party like a rockstar" natt. Förutom att inatt blir det nog något mer i stil med "party like a tired old lady". Om ens det! Vi hoppas på att det inte blir något problem vid dörren. Då får vi åka vidare. Så det är.

my love my home

Sitter i köket med 7an och väntar på att min brunch ska bli färdig. Solen skiner och jag kan inte bärga mig innan jag får gå ut i new york i det fina vädret. Det är filminspelning på schemat och ikväll blir det lugna puckar och skoljobb.
Gårdagen urartade.

Is it wrong that Im gonna have the time of my life?

wow. Tiden bara rusar ahead of me.
Flög tillbaka till new york i söndags natt. Oerhört imponerad och nöjd med flygbolaget Virgin Atlantic som jag flög med för första gången under den här resan. Det har varit fullt hus med skola, svenskar på besök i lägenheten och filminspelningar. Nu sitter jag i min säng och väntar in Camilla. Ikväll blir det fullt hus. Vi har inflyttningsfest. Living on the edge since its friday 13th. DJ Cedric lirar och bartendern Jacob sköter drinkarna. LESGOOO and welcome to Maiden Lane party people!

glad påsk från skogen

Lämnade Manhattan i Tisdags eftermiddag och 21 timmar senare rullade jag in på gården hemma i byn. Myser, äter och kramas. Imorgon går flyget tillbaka hem till min ö. Glad påsk på er!

TIESTO PÅ LAVOS

PÅ A

don juan

Inte bara Englund som bjuder på pannkaksfrukost

IKEA

Dagarna går.
Om två dagar sitter jag och Elin på ett varsitt plan på väg emot Sverige. De senaste dagarna har mestadels spenderats med flytt. Vi tog båt över till IKEA i fredags och införskaffade möbler till min nya lya och andra nödvändigheter. Sedan fick vi sitta på ett tomt golv ända fram tills midnatt för att invänta leveransen. Jag har fortfarande inte haft tid att bygga ihop sängen, och imorgon är det upp med tuppen för lektion i textanalys, filminspelning och sedan ska jag plåta för ett franskt underklädesmärke. Keep goin!

listan

10. Moldavien

we know we're hot, but thats all we got

You know our type
Out all night
We are everywhere you are
Living like a celeberty
All the guys line up and the drinks are free
We shoot to kill

RSS 2.0