fuck

fuck

helgmys

are you gonna kiss me or not?
are we gonna do this or what?
I think you know I like you a lot

Min vän Holly

Holly.
Som inte ville skaka min hand när jag för första gången steg in i vår lägenhet på west street. Hon utnämnde mig som sin nya bästa vän när Hanna flög hem till Sverige igen. Det var Holly som frågade mig en söndagskväll om jag ville med ut och dansa på måndagen, det var i hennes ansikte jag skrattade och frågande repeterade, måndag? Och det var kvällen efter det vi dansade på soffan på avenue utan skor, medans prinsen av Nigeria bjöd oss på champagne och klara shottar som jag smusslade ner i Hollys glas.
Holly tog med mig till Pinkberry och rainbow och berättade sina hemligheter för mig. Vi skrattade tills vi ramlade av stolarna inne på McDonalds vid oklara tidpunkter varje natt. Och det var Holly som introducerade mig för alla mina kommande new york vänner. Det var Holly som sa till mig att utan klackskor kommer du inte in, men som senare den natten dansade decimeter högre än mig på greenhouse bord. Jag har Holly att tacka för så mycket.
Och gissa vad? Ikväll saknar jag Holly så att det gör ont. För ikväll är det bara jag, mina minnen, och en facebookchatt.

urgent driver mig under jorden

HALLÅ URGENT, ÄR DET BRA ELLER DÅLIGT !?

urgent

Hey Sara,

 

It’s urgent you contact me

svimmar lite på fläcken och tappar andan. är så rädd nu. så spänd. så nära och så långt ifrån.
vet inte vad jag ska ta mig till.

my heart is a radio, it beats for you so listen

 har stockholmsbesök och huset fullt av barn.
har fått många jobbtimmar på macken i oktober och varit ute i spåret och sprungit.
idag  är en bra dag. men magen vrider sig inom mig för någonstans i världen sitter någon man eller kvinna med mitt öde i sin hand. och då är det så lätt att säga nej.

gårdagen i en snapsvisa

"vi skålar för våra vänner och dom som vi känner
och dom som vi inte känner dom känner vi snart"



jag är med men ändå aldrig riktigt där

jag saknar dig mindre och mindre 
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre 
jag har glömt dig en vacker dag
jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag kan inte skilja på

när ramon skriver till mig så sköljer hela mitt liv in över mig som en svallvåg av saknad, ensamhet och känslan av att vara splittrad i två olika världar.
det finns nätter då jag önskar att jag stannat, älskat honom föralltid och levt ett liv på st marks place utan farväl och nya världar. det här livet skjutsar mig mellan mina olika liv, olika människor, och olika ställen. i slutändan är det bara jag, jag och min dröm. och ensam är stark.


sämsta tjejen.

känner för att byta karriär idag. känner mig sämst.

baconen

skulle vart uppe vid 06, men hostade halva mörkret igenom och gav upp, tog min hostmedicin och låg utslagen fram tills lunch.
har varit ute i skogen med thebigone och promenerat och nu bör jag tillaga mig lunch på bästa möjliga sändningstid.

rolling paper tour

wiz khalifa kommer till münchenbryggeriet 21 november.
gissa om jag kommer vara där!
#black&yellowblack&yellowblack&yellowblack&yellow

it girl

fotohasse har fortfarande inte hört av sig..
åker ner och jobbar av fem timmar på macken. har fått jobb på shell och går som jag vill under veckan och lär mig göra korv. fjolligt kul där nere faktiskt.
puss

stans största driv

gick ni på den enkla?
har haft världens bästa helg i stockholm med elin, fredrik och felix. vi gick och såg the arks sista spelning på grönan. vann choklad. raggade på varuspelspersonal. åkte kärlekstunneln, bodde flott på stureplan. vi erbjöd vår taxichaffis nacho pacho en centerrulle per bil han körde om på väg från grönalund, och då drog han ut på spårvagnsrälsen och lekte pilot. vi kastade ännu fler rullar på folk genom rutan som vi kallade för roffe. blev bjudna på tequilashots av utländska finansmän och stureplansstekare. blev bästis med garderobskillen på laroy och erbjudna att spela in en skiva på spybar. hur galen kan en natt bli? Vi checkade ut vid sextiden på morgonen, och bokstavligt från hotellet fyra timmar senare. väntar fortfarande på att hasse från grönalund ska skicka bilden han tog på oss. fast han verkar svika. djupt besviken hasse.

10004.devote.se

jag har börjat blogga på devote.
VÄLKOMMEN DIT!
10004.devote.se

would you go there tonight ?

baby I'll tell ya
my heart was freaking out when I held ya

Simon&Johanna

Sitter och lyssnar på Simon&Johanna på radio Sandviken i väntan på kvällsmaten. Mami har lagat fiskgratäng, och efter det drar jag ut i spåret och springer asset av mig. Det är så mycket som ska slimmas till. hubba hubba.

RSS 2.0