dont stress out, eat a cupcake

Har haft världens bästa vecka med mina systrar. Vi har varit upp i top of the rock, shoppat, ätit cupcakes från Mangolia Bakery, cyklat i central park och sista kvällen avslutade vi med att gå och se Mamma Mia på Broadway. Nu är dom på väg hem igen och jag ligger i sängen och tar igen mig. Kommande dagar kommer att spenderas med mina newyork systrar med myskvällar, redlösa utenätter och födelsedagskalas.  Nu behöver jag ett par timmars vila och Ally McBeal innan jag är på fötter igen (fot.)
 
 

familyfirst

Blev bokad för gossipgirl men kunde inte gå med mitt studentvisum ""#/1263812973ä2131.
#lifeisgood.
Dom gjorde vad dom kunde men det var kört. Inte helt fel eftersom det innebar att jag inte behövde missa några dagar med mina systrar. Är så glad och lycklig och njuter av att ha familj i stan.
Vi shoppar, turistar, äter fantastisk mat och myser. Nu är det lördagkväll och jag somnar nog inom en snar framtid till ally mcbeal. 

längtar

hon är din spegel, vittne, partner in crime, midnight companion, lärare, försvarare, personlig agent, terapeut, vän, .
 

sjukhusdag

Vilken dag.
Min fot som jag gjorde illa förra veckan har blivit värre och värre och imorse fick jag gå raka vägen från första lektionen till nyc downtown hospitals emergency room.
Blev där tills efter lunch och fick röntga foten och undersökas. Inget brutet. Han kallade det "dislocated" och lindade om den och skrev ut smärtstillande som jag tackade nej till.
 
Nu sitter jag med en stor skål frukt i knät och njuter av lite ally mcbeal, snart måste jag kamma mig för jag och hazel ska till någon bar och spendera lite tid med joe jonas medan han är i stan. CYA!

miss blue

Invaderade brooklyn idag. En alldeles för tidig och på tok för kall sommarmorgon. Har plåtat hela dagen på rockaway beach och kom hem med sand i hela håret. Nu är jag nyduschad, har fått ur det mesta av sanden (det ligger nu mer i sängen) och planerar detaljerna för lördagskvällen. Hazel och Marcus är redan på G på PHD rooftop men jag håller mig i skinnet så länge och får se hur långt jag tar mig ikväll.

one last time

Beat. Drum. I’m gonna lose him
Just like water through my hands
Light hits your face and you look at me like I’m a stranger
So far away, but still so near

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart

 


på min gata

Jag är helt paralyserad och från vettet golvad.
Sluta svepa mig tillbaka in i en tid jag inte längre drömmer till om nätterna. VAD GÖR DU ENS HÄR. Det finns gott om plats på den här ön. Vi gjorde upp våra revir. Det här är mitt område. Här ska jag gå trygg. Håll dig borta från downtown. Jag gav dig brooklyn och halva kina. Låt mig vara. Och så dör jag långsamt till bilden av dig på min gata. Vill bara att du ska gå. Och att du ska komma tillbaka. Helst att du ska stanna. Fast sen dör jag igen.
 
 
 
 

tidig morgon

Wow är det verkligen fredag redan.
Veckans enda sovmorgon och jag har klockan på 06.00 för jag ska på casting för en runwayshow för serien gossipgirl. Börjar vakna till liv nu efter en dusch och en sväng ner till butiken på hörnet. 
 
Jag har skaffat netflix vilket är guds gåva till amerika. Ungefär. Det funkar som spotify fast med filmer och tvserier. Vet inte hur många pilotavsnitt av olika serier jag sett nu utan att gå vidare in på säsongerna. Lägger det framför mig. 
 
Men NU måste jag kamma mig och rusa iväg. Dom har lurat iväg mig ända ut till long island för detta. 

say goodbye

how am I supposed to feel
you strike at my achilles heel

In New York, concrete jungle where dreams are made

Tillbaka till skyskrapor och 1§ pizzaslices. 
Två veckor hemma kändes alldeles för lite och det gjorde så ont i själen att kliva på planet tillbaka till new york. Har spenderat nästan all tid hemma i skogen och knappt öppnat datorn eller svarat på sms under hela tiden. Det var underbart. Och lika underbart är det faktiskt att vara tillbaka på banan igen. Till min underbara säng på wall street och starbuckskaffe. Även om det inte blir något sådant för mig den närmaste tiden då det är strikt på sallad och kettlebells nu. Men först, trueblood och sömn.

det sötaste någonsin


RSS 2.0