ZOO

Glömde jag säga att vi var på zoo igår ? Det var strålande sol och tio grader hela dagen. Det roligaste vi gjort på länge!!

let it hit you

Igårkväll tog vi en sista partymåndag innan allvaret börjar. Vi åt middag på catch med lite norskor och tog sedan en taxi tre kvarter bort till avenue. Härlig kväll med alldeles för lite mat. Kanske är det så dom vill ha det här när dom matar modellerna. Fann mig själv mitt på times square tidigt imorse och kom hem och sov bort halva dan. Imorgon börjar skolan och ingen är mer taggad än jag! Let it hit me

Trött tjej

Klockan är 21,17 och nu ger jag upp. Somnar nog innan det här inlägget publicerats


go hard or go home


Somna bredvid dig

Kan inte sova, jag är körd. Om fyra timmar ringer klockan och internet har kapsejsat på både min och Elins dator. Nu är det kaos i New york


we used to not be allowed into the building, but now we are on the rooftop

Frukta inte mina kära! Nu bor vi bra!


Oscarsgalan

Vi går fortfarande omkring här hemma i kläderna vi vaknade i. Det är Oscarsgalan på tv  och vi bestämde oss för att stanna hemma och titta, återigen en mysig hemmakväll på fjortonde gatan. Nu är det slut på pausen så vi hörs senare!

grattis puss!


myskväll

Eric Saade gick precis hem.
Nu är vi trötta. Vi har haft myskväll och pyjamasparty hela kvällen. Det är så skönt att vara hemma i new york igen, även om en liten del av oss längtar tillbaka till dagarna på Thompson Beverly Hills och poolen på taket. Det ni aldrig fick höra om för att ni är så himla usla bloggläsare.

I do i do i do i do i do

Ni är ju tråkigast i världen.

bruno mars





somnar som en jävla nedsågad stock efter en kväll med bruno mars på catch och sl. puss puss hälsar elin

LOS ANGELES

HEJ!!! JAG LEVER! ELIN LEVER! Trots att det är ett helt under efter flygresan vi var ute på inatt. Från start tändes och släcktes säkerhetsbälteslampan oavbrutet och de första tre timmarna var en mardröm av nonstopturbulens. Jag satt och fundera ut hur jag skulle ta mig hem till sverige i sommar, om jag överhuvudtaget skulle åka hem någonsin igen. Hur många veckor tar det att åka båt ? Vem ska jag gifta mig med för att aldrig behöva flyga igen  ? När vi väl tog i marken och fick komma in på flygplatsen var det med en lättnad lika stor som JFK. Och hur vi har haft det? Vill ni veta ? Vill ni ha hela den nakna sanningen ? Det bjuder jag på. Jag är ju trots allt så lycklig över att vara vid liv.

Men först. Sluta skvallra !!!!!!!!!!!!!!!! Det här är hemlisar!! HEHEHEHE

TISDAG
Efter en betydligt mycket lugnare flygtur till Los Angeles tog vi i land vid LAX runt tiosnåret på morgonen. Jag hade feber och frossa och var totalt opepp på att behöva lämna New York. Killen som vi skulle bo hos, en gammal flamma från förra årets trip, hämtade oss och vi fick skjuts in till smeten. Mitt på Hollywood blv walk of fame skulle vi bo, han och vi. NICE. Eller inte så värst. Han var lam och skäggig och vi drog en nödlösning till kvällen för att slippa spendera alla hjärtans dag i hans dubbelsäng, och tog med oss min vän Brandon ut på middag istället! Mysig kväll, bra kväll. Somnade med feber och illemående. Både på grund av förkylningen och det förfäliga sällskapet jag dragit på mig.

ONSDAG
Orkade inte mer. Inte med hans skäggiga skägg. Hans höga hårfäste eller hur det låter när han tuggar. Jag packade min väska. Elin packade sin. Sen drog vi! Lämnade honom till gamarna. Ut i Hollywood i spöregnet drog vi våra resväskor i timmar. Planen var alltså att vi skulle bo där hela veckan, och nu stod vi hemlösa och blottade med lortigt hår och för många lösögonfransar som börjat ramla av i regnet. Det blev en lång dag med blåsor på händerna. Tillslut vid åttasnåret kom Brandon som vår riddare i vit Mercedes och hämtade upp oss på ett tomt och kallt Mc Donalds. Tog oss med hem till sin takvåning i west hollywood och gav oss ett eget rum och badrum. Vi var alltså på fötter igen. Lyckliga och rena efter en dusch. Så somnade vi ovaggat i hans varma lägenhet den kvällen.

TORSDAG
Vi var uppe i tid som jag tidigare berättade, när vi sprang ner på 7-11 för att köpa lite frukost att tillreda i Brandons blänkande kök. Det var den dagen då vi satt på balkongen i pyjamas och mös i solen i väntan på inspelningen av Americas got Talent som vi skulle på senare den dagen. Och när den där förbannade jävla balkongdörren gick i baklås och totallt kraschade våra planer i marken i stil med hur jag trodde vårt plan hem skulle krascha. Men som ni vet fick någon tag i Brandon tillslut och efter tre timmar i storm och kyla (som kom direkt när vi insåg att vi var utelåsta) fick vi komma in i värmen igen. Ingen inspelning för oss. Men Brandon var ändå tvungen att åka iväg och jobba med den så vi blev ensamma i lägenheten. Och så synd som vi tyckte om oss själva i det ögonblicket, det drev oss till att länsa hans barskåp och kylskåp och sno ihop nå sjudundrande rengbågsdrinkar som slog runt i våra huvuden på  två röda. Och klockan var fortfarande bara lunch! Vi drog ut på stan och gjorde revolt. Skrek och dansade längst gatorna. Lät illa och gjorde folk irriterade. Hoppade på en turistbuss och åkte hollywood runt och kikade på justin biebers lya. När allt var slut och kvällen var nära plockade nån random snubbe vår uppmärksamhet när han lovade drinkar på Scorpion, en bar längs med walk of fame, och dit gick vi. Där blev vi. Vi dansade på baren och tog shots tills vi blev fördärvade. Tills en kille som såg ut som Eric Saade kysste oss till medvetande och körde hem oss till vårt penthouse. Vi somnade innan någon hann säga grisblink, och att vi inte rev hela hallen på vägen in är ju ett rent jävla under.

FREDAG
Vi ramlade ut från lägenheten runt lunch. Med varsin lång sommarklänning tänkte vi steka asset av hollywood. Vi gick tillbaka till glassbaren och öste på glass och bär för hundratals kronor som vi krämade i oss i ett svep. Wannabe Eric Saade kom förbi och ville hänga. Han ville att vi skulle åka till en bar i gud-vet-vart och sagt och gjort. Där drack vi margeritas. Eller Elin och Saade gjorde. Jag tittade mest på min. Som i någon sorts tro om att den skulle spotta på mig om jag förde den för nära min mun. Vi käkade tacos och spelade spel. Chillade lite. Eric Saade är 19 år. Han körde oss senare till en spritaffär och köpte ut åt oss. Vi skulle alla tre gå på strippklubb efter det var tanken. Men hans mamma fyllde år och han var tvungen att åka sa han. Tills någon tjej började ringa oavbrutet på hans telefon. Tills han bröt ihop och berättade att det var hans flickvän. Dom skulle på bio. Och hans mamma fyllde inte alls år. Hon hette Linda och kom ifrån Bollnäs. Eric Saade var ledsen. Vi ville sätta skottpengar på honom. Han körde hem oss och vi gjorde lite research på facebook. Eric Saade och Linda gifte sig för två veckor sedan. Vi höjde skottpengarna på honom. Sen somnade vi.

LÖRDAG
Lördag lördag.. och vår sista natt i Brandons lägenhet innan han skulle åka iväg till någon djungel och spela in Love in the Wild med Jenny Mcartyu. Vi gick till The Counter och beställde hamburgare. Där får man själv välja allt man vill ha på den. Vi gjorde rätt goda hamburgare. Dom smakade mums! Mitt i maten kom det två söta pojkar och satte sig lite längre bort på uteserveringen. Vi tittade på dom. Dom tittade på oss. När vi ätit klart skrev vi ner vår bästa raggningsreplik på svenska på en servett och gav den till servitören, som i sin tur gick bort till gossarna och gav den till dom. Eftersom dom inte kunde svenska var dom helt lost, vinkade till oss och såg glada ut, vi reste oss upp, dom trodde vi skulle gå dit, men vi gick. Samtidigt som vi räknade ner tyst till varandra, 3-2-1-0 - Tjejer!!. HA. Där fick vi dom. Dom hade sprungit efter. Vi bytte lite nummer och gick vidare ner på stan. Hängde och drog lite. Lite senare på dagen kom killarna tillbaka och hämtade upp oss. I någon bil dom kallade för Z och som tydligen var jävligt jippo. Vi tog en sväng upp i hillsen och spanade in Robs våning. Det var ett hus stort som inget stop, med en utsikt över hela los angeles. fyra hundar, fem bilar, han var tydligen skådis. Men Elin och jag hade redan tröttnat och vi åkte tillbaka ner på stan. Brandon skulle ha födelsedagsmiddag på någon asiatisk restaurang med sina närmaste vänner, dit kände vi att vi helt klart hörde hemma , så på någon vänster bjöd vi in oss själva och hade en mysig kväll på santa monica blv.

SHIT. Klockan slog precis party. Men mina gullisar. Jag är vid liv. Pigg och glad. Har precis öst ett par timmar på gymmet och nu kan vi inte vänta en sekund längre på att få träffa Leor och Mike ikväll. Hemma bäst så att säga. Resten av dagarna kommer sen!




Lolas brunch

GODMORGON SOLSTRÅLAR!
Här är det 20 grader varmt och inte ett moln på himmelen. Elin och jag är precis på väg ut genom dörren för att gå till ett ställe vi hört bra om, Lolas, och äta brunch. Ikväll är det fest i Bel Air och imorgon flyttar vi ut från takvåningen.

click it , get it

Godmorgon tjena hallå och yo!
Sitter i soffan och ångrar inte ett skit från gårdagens brakfylla. Ni vet hur man mår en dag som denna och att vi lyckades ta oss ner till subway och köpa lunch borde i våra ögon belönas stort! Kanske med en ny partykväll ? Knappast! Vi har hursomhaver ett nytt hem. Vi bor numera i ett penthouse i west hollywood, vi älskar det. Igår smög vi ut på balkongen tidigt på morgonen för att äta en god frukost innan vi skulle iväg till inspelningen av Americas got talent. Men dörren gick i baklås och kvar på balkongen blev vi. Ingen telefon, inga nycklar, högst upp i huset. Timmarna gick innan någon tillslut fick tag på Brandon som kunde komma och öppna åt oss. Det blev ingen inspelning för vår del, i ren sorg svepte vi en flaska vodka och så hoppade vi på en turistbuss och spanade in kändishem. Sen avslutade vi dagen rätt tidigt på en bar vid walk of fame och dansade på baren resten av den natten. Det är ju ett helt under att vi tog oss hem. Nu skiner solen och vi har noll planer för dagen. Vad kan man göra i LA egentligen ??

cantaloop

Nu sitter vi på en mysigt uteservering i Hollywood. Vi har köpt frozen yoghurt från en yoghurtbar där man själv får göra den, hur gott som helst och jättemånga goda toppings att välja på, jag har mest plockat färsk frukt. Snart ska vi åka till vårt nya boende!


ute på kaos i la

Våra världsköna semesterdagar i Los Angeles började igår, när vi tidig morgon slog ned på LAX flygplats. Elin med lock för öronen och jag med feber. Men solen strålade som aldrig förr så glada var vi. Och efter ett par timmars powernapp var vi ute på stan och rännde och spanade in änglarnas stad och walk of fame. Käkade en varsin pizza på California Pizza Bakers och hade en personlig guide för sevärdheter kring gatan. Hem och slå om, solglasögon av, middagsoutfit på. Vi skulle ut på alla hjärtans dag middag med en producent jag känner på NBC, vilket var precis allt vi kunde önska på alla hjärtans dag, god mat, gott sällskap. WOOP. På hemvägen fick både Elin och jag blommor av gulliga killar på stan så vi somnade lyckliga och ovaggade trots kaoset i lägenheter vi bor i. Så såfort solen gått upp imorse, tog vi vårat pick och pack och lämnade lägenheten, nu vandrar vi hemlösa omkring i LA, för ögonblicket sitter vi i ett hörn på ett Starbucks fik och käkar lunch, vad som händer sen? Vart vi ska ta vägen? Var ska vi bo? Vi vet inte. Återstår att se. Men som Ola Lindholm skulle sagt till oss om han var här
- Nu börjar, det stora äventyret!

up in the air

Live från the sky! United airlines kompenserar turbulensen med att erbjuda wifi! Puss på det!


until an airplane tears us apart


It's easier to leave than to be left behind
Leaving was never my proud
Leavin New York, never easy
I saw the light fading out

running away from valentines´day
snart kommer taxin hit.
leaving new york, never easy

new york -> LA

Elin och jag känner att vi behöver lite semester, så vi bokade en varsin biljett till Los Angeles. Om två timmar kommer taxin och hämtar upp oss. 6 hours filght och sen hörs vi på den varma sidan landet! Puss puss

spanjorerna mitt emot

I huset brevid vårat bor det ett spanskt par. De är väldigt högljudda när de pratar med varann. Det låter oftast som att de går fram till fönstret rakt mitt emot mitt för att föra sina konversationer, kanske väntar de sig att jag ska ropa över något spanskt tillbaka. Ibland spelar de spansk folkmusik och dansar så det klapprar i golvet. Ofta är det mysigt men idag känns det bara, högljutt. Vill skruva ner dom. Pausa. Om en timme har jag en plåtning och jag måste laga makaroner.

Im starting to become what I was sent here to destroy


fan va jag snackade fan va jag läckte

Last nights pickup

melodifestival

Elin och jag sitter och fiser i en varsin säng och försöker livestreama melodifestivalen med ett rätt taskigt resultat.

i got a hangover

Det blev ingenting med någonting. Jag hoppade över till Elins säng och vi kollade på Segemyrh tills vi somnade. Nu sitter vi och viftar med våra blinkande skummgummistavar och lyssnar på djchuckie och äter jordgubbar. Jag har potatis på spisen och med lite tur är dom nog färdigkokta till kvällen, så vi håller oss inne och väntar.

from lavos with love


klapprak och golvad

Men du. Livet är snurrigt just nu. Hela världen gungar och min och Elins säng är två skepp som vi håller fast vid i hopp om att ro iland helskinade innan den här dagen är slut. Och hur var Tereks födelsedagsparty igår ? Rätt bra. RÄTT BRA. Dj Chuckie på Lavos och en uppsjö av söta drinkar. Har jag med mig allt hem ? Vet inte! Vad hade jag med mig dit ? Vet inte! Vad hände? Vet inte! Allt är bara underbart. Bästa partyt ever, som alltid på Lavos. Följ med oss någon gång vet jag! Nu sitter vi och viftar med en varsin skumgummipinne som blinkar i olika färger, och som slocknar om man slår någon väldigt hårt i huvudet. Håll i mig mina vänner, nu ska vi ut på sightseeing, och dagens första stopp blir Frihetsgudinnan!!

axwell och wilmer valderrama

Precis hemkommen från avenueNYC. Wilmer - the birthdayboy firades ordentligt. Med DJwhatshisface som spelade musik hela natten. Axwell var där och skakade rumpa med oss och hela huset i gungning. Tror det blev en rätt bra födelsedagsfest. Nu somnar vi ovaggade och imorgon ska vi ut på shoppingstråk.

JFK

Om 30 minuter ska jag kamma mig och börja leta mig bort mot JFK. Vet inte riktigt hur man tar sig dit men det löser sig nog. Har inte varit utanför dörren idag och klockan är 16.00 nu. Väntar bara på att Elins plan ska landa och att jag ska få kvällsmat någon gång. Har vunnit en graits pizza från Papa Johns så antingen beställer vi hem den eller går ut och äter, upp till den nyanlände new yorkbon att bestämma. Lägenheten är åtminstone ren och fin nu och förhoppningsvis får hon plats med sina saker.

Shit promoters say

Skrattade så jag nästan dör. Mer sant blir det ju inte!

livet för promoters

Haha!

måndagsparty på page 6


frukost på sängen

Idag är en frukost på sängen dag. Det är varje dag i New York,lite på grund av att det är så himla mysigt, mest på grund av att vi faktiskt inte har något bord. Snart ska jag börja plöja runt alla saker i lägenheten och göra rum för en rumpa till, för om 7 timmar slår elin ner på JFK och då kan partyt börja!! Som förövrigt ikväll är för 
this guy som fyller år!

skojja bara ska sitta vaken hela natten


jetlagg

Klockan är 18 och nu går jag och lägger mig så att jag och elin kan jetlagga ihop imorgon!

castingscrash

Gick upp i tid, åt frukost, kammade mig, skrev ner adresser och gick till dagens första casting. Men när jag satt och väntade på att få gå in slog det slint. Jag tog av mig klackskorna, klampade ut ur byggnaden och gick hem. Ställer in alla castings idag. Vill inte . Tänker inte. Kan inte!!!! Skiter i vårens fashionweek. Jag måste gå mer i mina klackar innan jag tänker göra det där, ni får vänta tills i höst. Skit på er. Tänker sitta hemma och äta choklad och kolla på gossipgirl. Måste få tag i lite lunch också innan jag förfaller totalt. Vi hörs!

välkommen hem /andrew

fest e bäst med dj reach och giants på avenue såhär kvällen efter superbowl

Hej hektiskt dag

Klockan ringde 07.30 och nio timmar senare var jag hemma igen. Efter en plåtning som mestadels bestod av långdragna timmar i hairandmakeup. Fetslut tjej när jag kom hem. Somnade i duschen. Beställde mat. Beställde mer mat. Ligger i sängen med buffalowings på magen just nu och kollar på The Voice. Om 45 måste jag börja kamma mig och knalla över emot avenuenyc för att fira en födelsedagsgosse. Kommer nog hem i god tid för imorogn ska jag ränna runt hela stan på castings.
sneakpeak från igår

GOGO GIANTS

Har varit och ätit chili och kikat på Superbowl hos några kompisar ikväll.
Supermysigt och en perfekt kväll.
När jag gick hem för några minuter sedan var det fullt liv på gatan, alla jublade och tjoade och nu är det party hela veckan! Fast själv går jag och lägger mig nu i min NY GIANTS Tshirt. Puss puss

brooklynmorning

Godmorgon.
Ska på vad som känns som världens mest onödiga fotografering just nu. I brooklyn.
Och så måste jag köpa ett täcke också, fattar inte varför man bara får lakan här för.
Sjukt.
På återhörande!

apartmentnumber 409

ÄNTLIGEN.
Inflyttad och klar är jag i nya lägenheten nu. Jag har packat upp 70 KG packning och fyllt rummet tills alla dess vrår. Fyra byrolådor. Toppat ovanpå den. Hela nästa säng. Jag har till och med använt TVn för att hänga upp jackor. Om om bara några dagar kommer lika mycket packning till hit för att trängas. Men ack vad gör det. Finns det hjärta får man trängas med rumporna.
Försökte gå iväg och handla lite mat, men kön till kassan ringlade igenom hela butiken och och ut till gatan. Storknade och köpte Subway istället. Så kylskåpet som skulle vara så välfyllt och vackert ekar nu tomt och håller endast en tub kaviar och en halvfull flaska hostmedicin som jag tog med mig hemifrån.
Nu ska jag kolla på melodifestivalen om en timme och sen ska jag och Cory ut på en sightseeing runt union square. Woopwooop.

Utkast: Feb. 4, 2012

Har precis tackat nej till brunch. Det jag egentligen längtat mest efter det senaste året.
Men idag flyttar jag in i en ny lägenhet. En smal studio med två queensizesängar på fjärde våningen. Precis vid union square. Nu handlar allt om att få dit alla grejer och installera sig. Sen hoppas jag på att det är fint väder och jag kan gå ut och göra lite ärenden.

everybody crash and burn sometimes

Fan New York vad ensam jag är. Ensam är stark men jag är sårbar och vek.
Går ensam ut i natten nu i hopp om ljus.

flyg din fula fluga flyg

till new york

Ett livstecken

Tjenare kompisar. Jag är vid liv! Knappt. Har dragit på mig årets mest massiva bakfylla och det grämer mig ända in i skinkorna att jag måste ut och springa 10 kvarter upp för att lämna Holly hennes tillhörigheter som hon lämnat i min röra. Allt gick bra, flygningen tog jag mig igenom, med hjälp av ett par flaskor smirnoff som jag halsade om vartannat med en flaska fanta. Killarna brevid mig var stumma. Allt bagage följde med hela vägen och min chafför Happy tog mig till hotellet helskinad.Totalt jettlaggad och fortfarande skakis från flygningen var jag igårmorse hos BMG för att träffa Darin och Melinda igen. Trodde det skulle bli ett hejssvejs och hörs för att jag skulle kunna sticka ut och leta lägenheter sen, men ack nej. Han skickade mig runt halva stan på castings. Stan var mörk när jag var klar och mötte upp Holly. Vi gick och käkade på en grekisk restaurang, drack drinkar, jag svepte cappucino för att inte somna på bordet och vi åt alla möjliga grekiska delikatesser. Efter det rusade vi till mitt hotellrum, styrde om och tog en taxi bort till lavos. Där vi dansade tills klackarna slog i taket, och vi kom hem och slocknade i sängen i rätt god tid. Varför det här resluterat i mitt livs värsta bakfylla fattar jag inte. Vill bara krypa under täcket och stanna här hela dan. Men först - HOLLY. Sen sova. Sen party! Love this place.

Nu åker vi

Jag och Doris. Vi ses på andra sidan!


RSS 2.0