många gånger förut ska jag göra fel.

träning med sac.
kärlek på dom.
gävle med bästa.
och en underbar låt.
puss





' idag är jag elak. jag ska lösa världens svältproblemen. and tell no one !!! '.

jag har varit , är, sjuk. därav inget bloggande. eller. ja det är iallafall ursäkten ni får höra.
julen har varit superduperfin!

här kommer en låt som bara är värd att älska. eller. inte bara.





Zaza - not for everybody


gjorde mig en ny design idag.
eftersom att jag gillar enkelhet blev den rätt ren.
hoppas ni står ut.
för me like.


julmat

julafton !
vilken underbar dag på året.
klockan 07 30 begav sig större delen av familjen vida ut till stallet för att möta upp ett gäng hästar och ett par tvåbeningar från byn.'det blev frukost i stallet . medans hästarna åt sitt hö. finns det något härligare än att höra ljudet av hästar som tuggar på hö ?
vi tog oss en ridtur ute i , det är ju helt otroligt, snöiga sverige. ja. marken var iallafall vit.
så supermys det kan bli !

resten av dagen har gått åt till att göra fint i stallet. åt hästar katter och tomtar. sen sova bort otäck huvudvärk och slutligen spela lite SSX tricky med simon och sanna. och abba singstar , yey !

och om julklapparna är inhandlade ? det är dom. och jag börjar känna mig lite depperimerad, eftersom jag inte har några fler kvar att köpa. jag älskar att köpa julklappar.
en tradition vi har i vår familj är också att vi rimmar på alla julklappar. alla. det går åt en hel del tid till detta.
kan nästan garantera er att ni kommer få läsa mer av årets julrim lite senare. jag anser nämligen mig själv som familjens rim-mästare, och det måste jag ju få skryta med !

jag har haft en riktigt härlig dag hitils, men till skillnad från min bror är jag inte underbar och älskad av alla. tror hela familjen blir lika förvånad, inklusive simon, när tjej efter tjej ringer på dörren för att ge honom julklappar.
pyttsan.

igår såg jag även klart på det sista avsnittet av gossipgirl säsong 1. we like.
och runt 00 02 inatt öppnade jag första julklappen. från bästavän, <3 tack !!

försöker lova en uppdatering till kvällen.
jag vill samtidigt passa på att önska
från oss alla
(jag , mina personligheter, glanna och sakarías!)
till er alla
en riktigt god jul


min julklapp till er blir den bästa filmen ever.
made by mp2
'

titta bort stockholmare !!

om min älskade lilla systerdotter av någon anledning skulle läsa dethär inlägget, sluta upp med det omedelbart!!
här står mycket hemligstämplad information från den store röde.
dock är jag tveksam till att hon skulle läsa dethär. inte bara för att hon är en mycket duktig och väluppfostrad liten flicka som aldrig skulle snoka runt i mitt privatliv. utan också för att hon är 1,5 år gammal . men bara för det ska vi inte dömma henne och ta förgivet att hon inte hanterar det stora blå internet än.


till saken.
den lilla är mycket svår att köpa julklappar till. man vill verkligen att det ska vara någonting bra ! men jag har så otroligt svårt för att leva mig in i hennes ålder. vad förstår man ?
kan man köpa en ponny ? hanterar hon monopol ? vad anser hon om premieobligationer ? blir hon road av en babyborn som skrattar, bajsar, blinkar, gråter, kryper ? eller föredrar hon en stillasittande tygkanin ?

jag tänkte rikta in mig på en bok. eftersom att böcker. har blivit min egen 'årets julklapp'. ja. alla som förväntar sig få julklappar av mig och som läser dethär, nu vet ni hur det ligger till. ni får böcker allihopa.
tänkte även fortsätta med detta till den lilla. men då hade jag ett mycket svårt beslut framför mig. vilken bok ? kanske känns davinchikoden lite för komplicerad? oliver twist lite för sorglig ? kan man ens läsa i den åldern ? jag är mycket mycket tveksam. men hon har dock en mycket vänlig mor och en mycket vänlig far som säkerligen skulle kunna göra henne den tjänsten.  men trots det får det inte bli för långtråkigt. sen kom jag på det !  eftersom jag skulle ge henne en bok. och hon är ett barn. skulle hon självklart få tidenas bästa barnbok. och vet ni inte vilken det är ? fyskäms. . gå direkt ut i världen och leta på den. den innehåller precis allt en bra bok ska. en bra början, ett bra slut, och tillräckligt mycket spänning !! den heter krakel spektakel köper en klubba. tror ni den fanns att få tag på eller ? vavava ??? nej.
det var helt omöjligt.
jag sprang runt som en yr höna och letade efter den . helt förgäves. blä.
hittade dock en annan klassiker, solägget ! men eftersom att jag själv fortfarande har svårt att förstå handlingen i den lät jag bli. känndes som att jag höll mig på den säkra sidan på det viset.

vad skulle jag då göra ? det blev omvända planer. till lite mer nutid. boken fick bli en film. men vilken ? jag kände att jag började förstå mig på henne mer nu. och jumper eller gossipgirl känndes inte som ett attraktivt alternativ. det skulle bli en disneyklassiker. en riktig sådan. jag ville ha den lilla sjöjungfrun, askungen eller aladin ! tror ni dom fanns att få tag ¨på då ´? ack nej.
jag  hittade anastasia, men enligt min far var hon alldeles för liten för att förstå sig på den.
hur löste vi detta ? jo. vi hittade tidernas film !
och efter många bokstäver har jag nu kommit fram till det jag hade att säga,
man kan aldrig bli för liten för timon och pumba !!
så den lilla kan räkna med många timmars skratt och glädje.
timon och pumba jorden runt. ja. det här blir bra !!

julkväll med hörne

jag har en mycket trevlig sak att berätta !
jag har fått ett nytt tangentbord. wie .
som fungerar . riktigt riktigt bra. vi gillar det. skarpt.
det har vissa likheter med ett tangentbord som bärbara datorer har, vilket jag inte alls är van vid,  så det kommer nog ta sin lilla tid att bli riktigt bra buddys med dethär.
men det fixar vi.
suddaknappen är som vanligt svårast. samt delite som un sitter på ett helt annat ställe än det brukar.

idag har jag tittat på harry potter  - fången från askaban med simon,
fodrat hästar utan olle, som inte ville starta.
och städar. städat hur mycket som helst. ja, jag var tvungen att städa klart innan jag skulle få det nya tangentbordet faktiskt.
och som ni nog förstod, lyckades jag.
sen har vi haft besök. laila och felicia var här. mycket trevligt.
och nu är hörne här, och jag hör någon prata om efterätt nere, så , adioss på er amigos.
glassen ropar -

maskerad

för att undvika ett tråkigt inlägg med korta förklaringar med få adjektiv i om vad som hänt sedan senaste bloggtillfället, väljer jag nu att istället hoppa över att berätta så läge och hoppa fram till gårdagen.
det var maskerad på gång !
fia och jag var glittergirls. en rätt patetisk utklädnad som bestod av alldeles för lite kläder för min smak.
vi bestämde oss även för att tillsammans med johanskogh framgå som jönssonligan !
kvällen var helt okej. först satt vi mycket till folket intog lobby. sen dansade vi loss. kollade på en riktigt bra verision av charlotte perellis (?) hero. och det hela slutade i en soffa där jag i stort sett somnade på någon kompis till johan.
det fanns många roliga utklädnader där.
en klassisk kanin,- för den som vill se ut som en tonårshora. en elvis, vilket diggades mycket. fransmän, jennys änglar,  stålmannen,- fast tjejer, ruskigt coola kostymer. cowboys, katter, två tjejer som jag själv tippade på att var utklädda till johan palm ? så var nog dock inte fallet. några killar som verkade alldeles för gammla för att vara där, vilket jag själv nästan också kände, bar ett par glasögon som trots att dom var udda, nog inte var menade för maskerad, dom var för sygga för det.

nu har jag krypit ner i nattlinnet efter att ha shoppat massvis med julklappar, och ätit hela dagen, vilket jag gör en gång i månaden, då jag är hungrig 24/7 i ca 2 dagar. det är underbart oh jag älskar dom dagarna, för jag äter riktig mat hela tiden !
nej tänderna ska borstas. sen ska jag fortsätta njuta av julklappen jag köpt till mig själv idag, nämligen boxen med gossipgirl, hela säsong 1 !

hoppas det blir lugnt här inatt. mer om det sen, kanske.
en ny dag väntar.
pusss

imorgon ska viktor få ett namn.

det blir maskerad mina vänner !
det blir maskerad.
det blir maskerad på fredag.
det blir maskerad under livingroom
det blir maskerad på lobby
det blir maskerad med fia
det blir maskerad

observera att jag skrev allt. inte kopiera. klistra in . inte.

jag är kär i pojken vid busshållsplatsen.

julen närmar sig ! med stooora steg !
och hur många julklappar har vi kirrat ?
nada.
vi fårlov att lösa det. när? imorgon. med vilka ? dom bästa.
alla julklappar ska då inhandlas. typ.
utom dom. till dom. dom bästa.

jag mår uppohner.
jag och det jag kallade kärleken chillar.
jag vill det. men ändå inte. vill bara veta.

men jag vet.

jag är inte mogen.


ska man lyssna på mamma ?

när det gäller kärlek ?
eller på sina vänner ?
på sig själv ?
nej.
jag har ingenting att säga.
mer än.
förlåt.
för att jag inte älskar.

:*
 

jag är instängd med en massa arga ord.

jag har inte så mycket att säga .
mer än.

KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN KEVIN

DU VAR. ÄR. BÄST !
IDOL 2008
glöm inte vad du lovat !

att inte försvinna.

det har nånting som griper tag.

kvällen blir. som den blir.
jag ville lussebandy. jag ville vänner. jag älskar vänner. jag ville lil och fia. jag älskar lil och fia.
jag vill idol. jag älskar idol. och jag ville skogen. ville johanskogh och robin. och ville moster. ville rida. ville shoppa. ville darin. ville fota.

vet inte om jag kommer klara dethär.
kloka ord från klok dam. för en tid sen. för i somras. för dansken.
'är det inte bra nu så slopa det. vänta inte och tro att det blir bättre sen. det blir aldrig bättre'.

kevin vs alice.
kvällens framträdande kommer bli avgörande för vem jag lägger min röst på.
har jag någonsin varit så rättvis?

folk säger att alice borde vinna. kevin har redan en karriär från malta.
malta ?
han bor ju här nu. han är så otroligt bra. han kan allt. han är charmig. vi älskar honom. allihopa.
han är värd det.
framförallt. om han vinner.
han lovade.
att inte försvinna.

hallelujah brandmannen.


lucia.

att jag bloggar så dåligt. det skyller jag på mitt tangentbord.
ibland funkar ju bara ett fåtal jävla bokstäver !
och resten av tiden funkar det inte alls !!

tur att jag får låna sannas ibland.
imorgon orkar jag inte lussebandyn. jag känna på mig.
ana är sjuk. och vill inte åka själv. eller. lil å fia är där.
dom vill jag komma dit. jag vill komma dit. det skulle bli en superduperrolig kväll.
men buss å grejer. hur ska jag komma till den ?
tror det blir idol-spel-film kväll med johanskogh robin å christian istället.
knepigt det kändes att skriva så. det brukar alltid vara johanskogh robin och rikard.
anyway.

vad har ni för planer för imorgon ?
ni är välkommna att joina oss om ni känner för det.

denna jag

jag ska göra en fotografering.
det värsta är jag. övermycketaktigt självsäker. jag ska fota med min bror. och jag lånat in modeller.
men som alltid.
jag vill ta bilderna själv - för det anser jag att jag är bäst på
jag vill vara modell själv - för det anser jag att jag är bäst på.

det går nog inte att ha något mellanting på mig.
många hatar mig.
men fler älskar mig.


morgning,

nu sitter jag här i köket. vid sannas dator. och det braiiiga tangentbordet. och väntar på att min korv ska bli nååågot kallare än den är. så det går att äta den.
sen ska jag och mamma ut,.
planen är att rida. men skriver jag det, brukar det alltid ändra sig.
varför detta ?

simon och jag planerar fotning. idéer någon ?
de kommer bli askalas.
men skriver man det. brukar det 'ändra sig.
har inte tid med dethär mer.

puss på ungarna.
tack för att jag fick vakna.

kladdkakan.

jag är rätt dålig på att baka kladdkaka ändå.
men den blir god!! eller ja. ätbar.

tur för mig att jag gjorde matteprovet förra veckan, trots att jag inte alls pluggat. som vanligt. vg.
och mattematiklektionerna är slut för terminen. till våren har man två opertunitys. 
?
läsa matte b. eller åka och bada.
svårt val faktiskt. måste tänka lite..
till saken. jag behövde inte vara på matten idag.
jag hade även planerat att åka hem efter den. jag hade huvudvärk. svenskan inställd. ibland har man tajming.
inga lektioner idag alltså.
vad säger vi om imorgon?
inga lektioner .

jag har nylighetas bakat en stekhet kaka av kladd till lilla fröken id som förväntas ankomma innan klockan slagit tre.
detblir en eftermiddag hoppas jag.

puss

julmys


åh.
kvällen har hittils varit alldeles. alldeles, underbar . !
glanna <3
sakarías <3
sussie <3
och + till alla andra som gjorde kvällen till den underbara julmyskväll som det blev. muuah.
PUSS

ensam

jag tycker om att vara ensam. det är skönt. och jag har svårt att anpassa mig efter någon annan. kommer jag någonsin lära mig det ?
jag tror aldrig att jag kommer lyckas bo ihop med någon. ja, sålänge hon inte heter anaberglöf villsäga.

tack för att jag fick vakna.

intereseaentte.

ibland klarar man saker. ibland inte.
jag klarar tydligen inte av att sköta om min blogg just nu. förlåt för det.
men ni ska bara veta . om jag alltid hade en dator med mig, och kunde skriva ner alla bra idéer jag får på dom mest knepiga ställena, och kunde skriva ner direkt. ja då fan, hade ni haft mycket att läsa. bra grejer. för jag tänker mycket , och det mesta är skit, men en hel del är bra saker.

det viktigaste är inte att folk väljer media. det är att dom inte väljer sam

ja ibland får man till det.

det var vårt mål för öppethus dagen. och planen, som stoppades av oroliga lärare, (som för att inte glömma bort gillade idén egentligen) att välta sams murar och ropa hallelujah tjuta som indianer och springa för livet.

Utkast: hade någon ...

hade någon sagt det till mig förut. hade jag tyckt det varit patetiskt och otacksamt. att någon kan ge för mycket kärlek.
men det går. eller. jag tror det mest beror på dom inblandade personerna. eller vi säger såhär. jag vet att det är så.
jag tål inte för mycket kärlek. jag får utslag.
och inte för lite heller. då får jag hjärtsnörp. jag är nog ganska jobbig ändå.

vad är det jag hör !

åh. underbar morgon. underbart tangentbord.
taggad till skolan ?
nej.

vad är det ni hör?
det är sant. jag är inte alls sugen på skolan idag. och det var. med betoning på nått. längesen. jag inte var det. taggad till skolan alltså !

vad händer idag? jag vet inte. jag minns inte. men jag vet att jag måste hem och plugga. massor. även om det finns så sjukt mycket andra saker som jag gör mycket hellre. för det finns det. tro mig.
men jag måste verkligen försöka ta mig tid.
kanske tigger hit anabef för att se om hon kan få mig att verkligen göra någon nytta ?

jag känner att mamma inte gillar när jag kör olle med en hand. men det är inte för att styla eller visa hur cool jag egentligen är. som jag gör det ? jag har svårt att kontrollera honom med två i dethär vädret. men min blöta vante blir så förbaskat ännublötare om jag sätter ner den på det andra styret (ja nu finns det ju bara ett. men på den andra sidan om det)
sova inatt? nej.
puss och bra dag
tack för att jag fick vakna.

flickan på mitt rum.

jag vaknade av att barn sprang omkring på mitt rum. små barn. jag var inte rädd. ett av dom låg och sov på mig. en flicka. hon låg på sin mage med huvudet vänt mot väggen. hon kunde ha varit i 4 5 år. jag kände hennes hår.
men inte att hon andades. jag hade svårt att röra mig.
helt plötsligt var det som om alla barnen sprang ut. och flickan försvann.
det kommer som en mörk man som svävande bortifrån andra sidan rummet. som om han tar all luft jag har längst ner ifrån tårna och suger den ur mig medans det sveper över mig. lungorna blir tomma. jag ligger som förlamad.
såfort det släpper blir det ett svagt rop efter. tro det eller inte. simon.
och mammas ord i köket. vad har du gjort, du är kritvit i ansiktet.

vårt grannbarn ser spöken.
sist hon var här.
'vart e dom andra barnen ? vart e dom andra barnen?'.
goddamn.
sova inatt någon. nej ?

RSS 2.0