kom ut ikväll

trots att jag var i god tro att jag skulle hinna med åtminstone två liv nu till sommaren har jag börjat inse hur bet jag nästan går. den där gröna parken suger som en svamp upp tid och energi och exporterar enormt mycket av sig själv till mitt huvud. furuvik.
vi hade en mysig after work på tant grön tillsammans i onsdags. solen sken, dock inte över oss glada furuvikare mitt i stan, men på annat håll. jag shoppade och hittade pengar. som någon förhoppningsvis ekonomiskt oberoende människa tappat i full färd med sprithandel.
det var sleepover hos katten J den natten och till frukost serverade jag mig själv med bioman2. och vad jag trodde skulle bli en av mina tyngsta furuviksdagar någonsin slutade med en förstaplats tack vare basket lycka med fredrik englund. mucho gratsias. cias.
nu måste jag skriva till A bladet innan jag åker på festival. BOHJA !

sommarpartie omgång 1.0

personalfest med furuvik är mer Än OKEJ. det är en ganska fantastisk upplevelse.
sådär som när alla man tittar på. tänker om. pratar på men aldrig med. blir ens bästa vänner. vi förenas.
och det bästa är nog. att det håller i sig, på jobbet sen. (detta är dock ännu obekräftat. lets see om det fungerar på onsdag)
vi dansade  boulognern. spelade brännboll. låt oss säga tjejerna emot karusell. kissade på allmänna toaletter. tappade bort varandra. sjöng fotbollssånger i natten genom gävles gator i regnet. och hamnade på slick city. det är ett bra ställe.
efterfesten var bara ett steg ifrån att äga rum inne på klöverkiosken. men det räckte med att det fanns öl där.
blandade nöjesfältare samlades istället bakom läkerol i en välklädd lägenhet och avslutade kvällen bra. delicious alex skjutsade mig sedan på en cykel genom halva gävle och på morgonen sken solen genom ett takfönster hos en man som påminner om bridget jones.

if i had you

det var väldigt dåligt med folk i boulognerparken i fredags. närmare bestämt hade de där tvåhundra inbjudningarna allihopa förstått innebörden av ett inställt evenemang, även i sista sekund. men jag, lilo, tucker, johan och erik, lät det inte stoppa oss. så vi, och poliserna vi fick sällskap av. hängde trots regnvarningar, i en solig park under kvällen.

sedan bjöd jocke och ippojkarna på ett åk. i en finbil. det var mysigt på stan med crusing.

sen köpte vi biljetter runt hörnet, och fick komma in på en studentskiva vi inte ens ville gå på. men vi ångrade oss. det var fantastiskt. och vi träffade alla våra vänner. kanske lite snurriga. men ack en sådan vacker natt. och doften av helig man spred sig i min näsa under kvällningen innan den morgonen efter avtog tvärt.

idag har vi vernissage. välkommna till göransson arena för att beskåda våra slutprojekt.

RSS 2.0