'erik har blivit knivhuggen av en tk och opereras just nu'

ja, jag blev livrädd! :I jävla ungar! xD tur att tucker va snabb å ändra sig. alltså. erik är okej. alltså, inte knivhuggen. det var. ett.. skämt ?
idag kom anabef trollet hit för att vi skulle kika på fotbolls em ihop! och lösa lite annat. men vi kollade i typ.. 12 min. sen höll vi på att dö av tristessss, så vi dissade det. la oss i min säng å lyssnade på musik å pratade istället. å sen gick vi ut till thesweet, och sen åt vi pizza. vi greja å hade oss massa. sen cyklade jag emd henne en bit hem. på vägen tillbaka fick jag ha olof i munnen. ville ha båda händerna på styret i backarna ;)
nu sitter jag å har fått värsta rethostan, vet inte vad den hakade upp sig på. ingen ide att sova när det är så här. får vara vaken tills det slutar. hoppas det blir innan torsdag. hih. slutar det inte inatt så kan jag nog inte följa med imorgon. jobbbbt.
aja, jag får vara glad ändå. det är jag!       WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEE!!

solrosor !



s - jag tycker inte om fetaost
j - det gjorde inte jag heller förut
f - vad hände sen då ?
j - jag smakade.


sötaunge<3


'peace and love

vad ska man säga ?  mer än att peace and love var underbart!
vi kikade på petter, miss li, the hives, jason mraz, the wombats, och en rad andra som jag inte har en aning om vad heter ! det är dock så otroligt pinsamt att erkänna att vi missade när jason mraz sjöng i'm yours. jag vet, så otroligt kääst. det var typ anledningen till att vi överhuvudtaget åkte dit ! men det var väl just då vi träffade... pelle (visst var det så ? ) som sjunger i the hives, de ska tydligen vara rätt ballt!  men riktigt trevligt ändå. the wombats var bäst, det jag hörde <3

20080627_123507_916194

http://www.rockfoto.nu/artists/The%20Wombats/gig/20080626/6478/photos/52843. FOTO: Magnus Pettersson/ROCKFOTO

20080627_234632_192104

http://www.rockfoto.nu/artists/Omr%C3%A5desbilder/gig/20080627/6520/photos/53742. FOTO: Oskar Omne/ROCKFOTO

livet är inte rättvist.


till dej <3 :'(

tänke sig, han å mig


glanna<3

alla som inte känner mig fattar att inlägget under är skrivet av anabef. och det var mig hon hönsmammade. HI!

vi var ut 3,5 h och red idag/går. barbacka. lyx ! glanna, du är BÄST I VÄRLDEN!






tuta och kör

Hej mina kära vänner ! :)
Idag är det tisdag och jag vaknade tio. Prick. Det var helt dött i huset, eftersom mor och far var på jobbet och den andra sjusovaren i huset fortfarande sov. Jag tog mig lite frukost, bestående av flingor och mjölk och sedan var det tänkt att jag skulle ut och träna en sväng. Har bestämt mig för att börja träna mycket nu, eller det bestämmer jag mig alltid för och det slutar med typ ingenting. Mycket snack och lite verkstad kallas det. Man lever ju bara en gång, varför göra något man för tillfället inte känner för ? Just det. Därför ska jag bara chilledilla. Skönt de. I stället blev det en stund framför tv:n och sen lunch. Sen ringde jag ett samtal och väckte en viss person. Men hallå ? Man kan ju inte sova bort HELA dagen inte. Nån motta får det faktiskt vara. Shit, nu låter jag som någon hönsmamma här. Hahahaha. Men gilla läget.

Nu ska jag chilla vidare. HEJ  

kääääs

tandläkaren först då. jag har verkligen världens bästa tandläkare, daniel ! han e guld <3  det gick iaf bra. var där max 15 min. sen drogade jag hem till kusinvitamin på stan. klockan var inte mkt då [ okej vid 1030 ] så vi låg i soffan och kikade på m tv.  sen gick vi ner till marangoni, tänkte köpa frukost. underbara vaniljbullar blev det, rekommenderar det till frukost alltså, de e också guld, ahha ;) sen messade erik å han å johan skulle titta på film, så jag drog med mig parling hem till dom. vi kikade på jumper , ja äntligen fick jag se den igen! och så fick jag mat av maria, taackk ! sen åkte frida hem. vi kikade klart på filmen, och tucker dök upp ! saknat sönder dejejjj<3 då blev det dollar, godis, stan, pengar, resecentrum, gävle, subway, presenter, och slutligen bio. vi såg typ.. "you don't mess with the zohan" den var riiiktigt bra ! sen gick vi till donken ! och sen promenad till centralen, och buss buss buss !! alltså en kanon dag, tack för det !

nu har jag köpt fritidskort btw, tänker åka aaaaasmkt ! ngn som vill med ut å åka, säg till så draaaar viii :D






du är min gud.

http://www.youtube.com/watch?v=zs0hM2f9MG0&feature=user

Tänk att hela jorden just nu förefaller platt,
då jag aldrig mer ska få höra ditt burdusa skratt.
Jag har sorg idag, att det gick som det gick,
men jag lovar ha en vakande blick.

Så när vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
då får du veta vad alla har gjort,
och vad som hände sen.
När vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
det är okej om det tar lite tid,
bara vi möts igen,
upp i himmelen.

Grannarna har slagit på stort och byggt en näckrosdam,
din äldsta dotter har åkt fast för att ha snott en rosa kam.
Mamma har kris och jag festar som förr,
ja, här är precis samma sur.

När vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
då får du veta vad alla har gjort,
och vad som hände sen.
När vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
det är okej om det tar lite tid,
bara vi möts igen,
upp i himmelen.

Du får skryta, du får slå mej, det kan jag nog ta,
för viktigast av allt är att det blir som det en gång var.

När vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
då får du veta vad alla har gjort,
och vad som hände sen.
När vi ses i himmelen,
när vi ses i himmelen,
det är okej om det tar lite tid,
bara vi möts igen,
upp i himmelen.

22juni2008

jag somnade ganska sent igår. fast jag bestämmt att jag skulle sova tidigt ! vad hände liksom  ? pratade med tucker på tel en timme. damn de har gått en vecka och jag saknar sönder henne !<3 och de andra ofc! sen var jag tvungen att smita ut i stallet mitt i natten för att. nej usch.

imorgon ska jag till tandläkaren. inte bra inte bra. jag ogillar det skarpt ! och sen tror mamma seriöst att jag tänker gå dit själv också, hell no!  jag är faktiskt bara ett barn :O jag e rädd för tandläkare ! eller nej, det är jag inte. och ja, jag brukar gå dit själv. men det är mkt trevligare med sällskap, och då får moormin tro vad hon vill. sen tror jag att de blir att gå hem till perssons, iaf om det blir som erik bestämmde igår. då ska vi titta på horton ! sen blir det nog gävle, och subway, oc bio ?  vi får se ! en god nyhet är iaf att jag hittat på min peace and love biljett ! som det visserligen visade sig att jag aldrig
tappat bort. men ändå (A)
 

'det vi i sverige verkligen skulle behöva är ett lite mindre krig

där inte så jättemånga dog. tänk om norge kunde förklara krig mot oss om jämtland. så kunde vi stå där uppe och skjuta på varanndra med paintbol gevär. '
tomas, du e rätt skön. tack !



underbar dag! jag fick visserligen gå upp vid halv åtta, men det gjorde inget. för när folds lilla underbara dotter stod i stallet och väntade, känndes hela livet så lätt!  iof gick jag och la mig igen när vi släppt ut dom och tittat på dom en stund.. (A) men ändå ;) sen vaknade jag , och gick ner. fick underbar lunch, med underbara människor! sen gick jag å madde ner och hämtade hästarna i hagen, red iväg direkt barbacka. det är bäst ! vad ska man med en sadel till liksom? :O sen hade vi fått mer folk när vi kom hem. alla vill ju titta på skönheten själv!
och på kvällen har vi suttit och letat efter fina namn till henne ! men ni får inte veta förens vi bestämt ;)
PEACE FRIENDS ! <3

nej.

kört ! </3


tacka vet jag flikka<3 och jag längtar till peace and love!

underbaraste ridtur idag. glanna, du är bästbästbästbästbästbästbäst !!!


alltså.

nu strulade jag till det här. får försöka kirra dedär med design senare. jag e inte så hajj på html blabla.


GULD <3

midsommarafton

det ända som spelade någon roll igår, var att mammafold fick en dotter ! världens sötaste ! och vet ni vad det bästa var ? vår älskade vän lät oss vara med när hon kom till världen <3


ska vi prata hela natten, katten ?

igår kom lina hit. det var väldans trevligt ! vi la oss i soffan och kikade på en film. som var riktigt långdragen. sen letade vi katter. gick la sådär. spelade lite kort . bluffstopp. underbart, jag älskar att fuska ! sen stress, underbart, jag älskar att stressa ! jag vann.. det var inge kul. tur i spel otur i kärlek sägs det. jag brukar ha tur i spel. fan. "men alla är ju kär i dig"/a joo viiist.. men det gick ju inte ändå! :O sen la vi oss och tittade på a cinderella story. ååh va fina och kära dom var !  aa. och sen kollade vi på festival ! skönt att peace and love är nära nu, längtar ! men vartfan har tårtpatrik tagit vägen !? du är på än va? (:
anyway, vi släckte vid halv tre. jag brukar alltid vakna såfort jag får sms, men igår hade jag bytt signal. så jag vaknade inte förens han hade skickat tre sms. lite pinsamt nästan. men whadåå. klockan var fan halv sex eller nått. vem är vaken då? :O jag blev. sen kunde jag knappt somna om, då kände jag för att strypa någon.. i storvik. aja, det var lite fint ändå :) 


 nu ska jag la ta en dusch. sen kommer folket, hoppas det blir trevligt VÄRRE ! det brukar det när dom är här, dom är så fedtt underbara <3  sen åker jag ner till anna helena och maria ! strandbaden, here we come  !

och bara so you know. IDAG BLIR JAG NOG STORASYSTER !
mamma fölar nog idag. herregud ! fold ska få en beebis! spännande värrrre !

och visst ja, får inte glömma, idag fyller Rák år !
GRATTIS UNDERBARA RAKEL MIRAKEL ! <3 JAG ÄLSKAR DIG !


jag har en katt som heter astrid och som äääääääälskar telefoner

anton hade rätt. jag är kär !

men.

ana, jag gjorde det du sa att jag inte fick. förlåt. jag har ingen aning om hur det känns nu. jobbigt !!! men bra ! 
anyway. jag vaknade i stort sett 13.30 idag. av att min söööta simon ropade på mig att det var mat. han e söt som lagar mat åt mig. det var gott. och gud va gott jag har sovit . wiippie ! jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. ta det riktigt lugnt, mysa med lite film, singstar, glanna, det blir bäst ! imorgon ska jag spendera dagen med mor far liten simon -hon jag inte vet vad heter- felicia björn och jim, tror jag iaf, lät som att han skulle komma. sen vill jag ner till ana och helena, för vi ska till strandbaden <3 hiiii. där har jag varit varenda midsommar så länge jag kan minnas alltså !  förutom förra året. men de här blir första gången jag är på 'utsidan'. det är lite läskigare. men whatev. man inte kan allt få.
ha en finaste dag alla ni. PE U ES ES !


<



 

hur fan lyckades du.

jag har ingen aning. ska jag vara ärlig struntar jag helt i hur du gjorde. för huvudsaken var att du gjorde det. tack! jag är så otroligt happily igen !
nu ska jag kika på zlatan med min papa med tre p. ljungberg är dock också värd att tittas på. det är iof alla dom blågula. men ändå. det är så fint.  kanske blir det glass också.


ana har också lyckats. jag gillar faktiskt den här!!
.

ni tycker om varanndra på ett så fint sätt

idag åkte jag till stan med ana. där träffade vi nilsson, sjukt länge sen alltså! vi drog in på subway och åt. <3 jag e småkär i subway alltså. nilsson tog glass till frukost. va fint det var ! sen blev det klädkoll och shoppa och så vidare. det var riktigt trevligt.  julias hus var jättefint ! vi köpte med oss värsta bullen och gick hem dit. min önskan var sodastreamad oboy , men det blev lightsaft, helt ok, det blev gott, fick ju sodastreama iaf :) bullen var asgod . moho ! jag åt hur mkt som helst ! vi pratade i sjuttio år. sen ringde jag tidningen ridsport, för dom hade sökt mig , hör och häpna, dom ville ha med mina bilder ! det är stooooooort :)  sen knatade vi 'hem' till buuusen. jag somnade mot anna på vägen hem. hon somnade mot fönstret.  tur att vi vaknade tillslut iaf. 
nu äre pepparkakor och bob som gällt. <3


och så börjar dagen igen

26 timmar.. jag e halvdöd.

vaknade vid halv tolv. ruschade upp och åkte till storvik och hämtade sötnos. sedan till maddes mamma där dom ska bo. tralala. sen hem till madde.  kattungar. så sjukt söta. jag blev kär. och ville ta med dom hem. men jag har redan min milton. sen pratade jag med jens och david. hos madde. det var trevligt ! sen åkte vi till stallet. och skulle ut å rida hela gänget. blev bara jag och el tillslut för de andra vände. hihi. vi körde på galopp . det var riktigt roligt. man mår så bra då ! det var skoj att busa lite med hästarna.  sen kom vi hem. nu ska jag äta pepparkakor och dricka bobblandsaft. och kolla på stallkompisar. hallelujah, minnennnnn !! xD hihih !

imorgon åker jag till gävle med anabef. vi ska träffa nilsson där ! det var länge sedan<3

mjo

5 inlägg om dagen var det va.

ca 2år 4 månader och 16 dagar.  då var vi en vanlig familj som bodde i ett vanligt hus mitt i byn med inga djur alls. sedan dess har jag fått familjen att  köpa en häst från sverige, flyga hem 3 st från island + en hingst , och vi väntar på en sjätte, vi skaffade två chihuahuaor och en bordercollie/goldenretriver, 2 kissemissar, en hamster (x'D), sen fick jag hela familjen att lämna huset och flytta mitt ut i skogen till en hästgård som såg ut som h e j k o m o c h h j ä l p m i g. anställa två killar att fixa torpet och bygga upp ett stall med nio boxar, sadelkammare, fikarum, kök, ridhus,  hagar, ridbana, rundcorall, vindskydd osv. nej, jag är inte bortskämd. jag bara insåg att jag är rätt duktig på att övertala mina föräldrar.

piza

nu är jag med anabanana. vi äter olws nya krispiga courcream & onion chips. dom är mkt godare än de vanliga. pilutta dej du. (:
vi kollade på bombaydreams nyss. den var rätt rolig i början. dom där två tjejerna, är anna och mig upp i dagen. de var lite roligt att se. rymma hemmifrån sådär, hur kunde hon :O utan att säga nått ?

vi skulle baka pizza, fint värre. det gick skiiitbra ! vi tog fram kokboken, hittade receptet. insåg att det var alldeles för många bokstäver. stängde kokboken. gick till frysen, tog fram en färdig fryst pizza från lidl. satte på ugnen, satte in pizzan. vi e kung på dehär ! 910919****<3

peace and love


dessa ska jag se på peace and love <3 även om varken evelina eller tårtpatrik vill ;)

pelleplutt.

anna panna stekte fläsk. artonhundranittisex. fläsket brändes. anna skämdes. klockan slog. anna dog.

vet du vad vi gör ? vi reser till skanör. och köper ett kilo smör. och lever tills vi dör.

jag bodde på köttbullsgatan nummer fläsk, tre trappor upp på nedre botten. där låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabeller. då hörde jag ljudlösa steg i trappan, och en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. han stack kniven i hjärtat på mig, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde. jag sprang ner till hamnen, båten tutade och bryggan gick. efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. jag kom till en obebodd ö där nakna kannibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. jag kom fram till en hydda, sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. därinne låg fem uppätna mackor på ett bord. jag år upp dem och fortsatte sen in i djungeln. plötsligt stod jag öga mot öga med två lejon. jag sköt det ena med mitt sista skott, och sedan lyfte jag bomullstussar tills jag fick ryggskott, och med det skottet sköt jag det andra lejonet. sen ramlade jag ner i en fallgrop där det fanns en rasande tiger. nu hängde mitt liv på en tråd! och på den tråden klättrade jag upp, och sen sprang jag ner till stranden och skrek så det eka, och i den ekan rodde jag hem.


igår

igår morse vaknade jag. sjuktledsen.
skit i den delen. sen åkte jag till högbo och fotade lite. kändes lite bättre. sen kom jag hem. ut i stallet. då kommer underbara madde fram och ger mig en stor kram "jag såg på dig att du verkligen behövde en sån idag". ni anar inte hur rätt hon hade. man blev genast lite piggare.
sen gick vi till grannarna. men sjukt kul var det ! ni är så underbara<3  sen tog jag med mig glanna ut på en tur. bara hon och jag. vi galopperade upp i skogen, vände, och galopperade hem, hon är säker, min stjärna ! när jag lugnt skrittade hemmåt med min bästa vän längst landsvägen när solen började gå ner, kände jag att jag nog aldrig varit så lycklig<3 jag hade inga problem i världen.
.sen kom jag hem och mobilen pep -_-

anna var tvungen att komma och möta mig på kvällen. tack älskling du e bäst<3 jag behövde verkligen prata med henne. det var guld! allting kändes så bra igen !
och nu har jag bestämt mig. det kommer inte gå. :'( </3 fuck.

så idag. ska anna och jag leka . måste hålla fast vid det här nu ! STAND UP FOR THE CHAMPISONS <3

:'(

det är vackert. mycket är vackert.  inte dethär.  jag är tom. utan h. en sån där gång då man vill spola fram tiden lite. jag brukar alltid vara glad. det är jag ju med. men bara varannan minut. </3





zlatan är kung!

han är världsstjärna. alla visste det innan. nu vet alla det ännu mer. WOHO! det var ganska fint att kolla på fotboll må jag sägss. .:)

idag då. så var typ sista dagen i skolan. imorgon är det avslutning. sen äre sommarlov. a. sen äre två år kvar. men vem bryr sig. på fredan drar alltså hälften av indianerna. och det kommer inte komma några nya. dom försvinner. herregud ! indianerna är som ... typ. den där gulliga tanten på gatan som man aldrig pratar med. eller som den tjuriga hästen på ridskolan som ingen vill rida. eller som maskrosorna på våren. eller som när kolsyran försvinner ur läsken. eller som den glada gubben som kör glassbilen. eller som det där äppelträdet på gården som bara irriterar när man får äpplen i huvudet om sommaren. eller som dom där tarna på clubheat, någonting man egentligen inte märker, eller vill ha, eller över huvud taget tänker på, men som man ändå kommer sakna massa om det skulle försvinna :O  well. det blir nog fint med sommarlov. då får jag försöka fundera ut meningen med att leva.

vi hade en mysdag. som alltid. minns inte vad vi gjorde typ. men jag var sådär überglad som jag alltid brukade vara förut. det var ett tag sen sist. jag har saknat det galet mycket. äntligen! jag vet precis varför jag var det också.
vi fikade massa när föräldrarna kom. jag var där med tucker p hennes mp. men nu ska jag äta tårta. bloggar vidare senare. för jag ska ner till ana och titta på film och ha det mysigt <3 sen kanske vi drar ner till strandbaden också <3 men då saknar jag väl ihjäl mig! HIIII.

EM!



sko

gratis sms igen <3 går knappt att leva utan det mer.- men jag ska nog byta till telia snart. halebop var nog inte min grej ändå. or ?
skola idag. åh va fint det var. men lil skällde ut mig :O menmen. lil har alltid rätt. jag lyssna på henne :D sen tog hon min mob . sen gjorde jag en tom på jesperlindgren. det var fint. hiiihi.
pappa hämtade mig vid bussen. jag var sjukt godissugen och då körde min snälla pappa mig de 50metrarna till ica så jag fick godis. enligt den där föreläsningen om ungdommar som thebigones aldrig var på (tack och lov) sa dom tydligen att den starkaste/svåraste relationen alltid är mellan far-dotter. så är det i vår familj. mellan mig och pappa. vi har lite svårt att komma överens ibland. men ändå är han my number one <3.
nu ska jag ut å kika om jag har blivit storasyster än. PE U ES ES


kanon/t


<33




idag var dagen. den dagen! då mp1 skulle ge sig ut på östersjön [som det senare visade sig att var öjaren] och paddla kanot. vi bestämmde oss för att försöka göra detta tillsammans. jag lil shelly tucker heleni å ireni. vi började med att skrika. iaf jag lil å fia. sedan blev vi utknuffade. sen paddlade vi. sen skrev vi lite till. sen paddlade vi, skrek, paddlade, skrek, paddlade, skrek, paddlade, skrek skrek skrek och paddlade lite till. helt otroligt att vi tillslut kom fram till den där stugan helskinade. dock lite blöta. vi hade haft en väldans trevlig tur. skrattat mest. bråkat nästmest. och allmänt tjattrat. hemfärden ska vi dock inte tala om!

bot.

en dag som denna.
till att börja med hade jag sällskap i sängen inatt. det blev grymt varmt. det är så varmt ute nu. så jag höll på att halvdö. så klockan var inte mkt för att vara mig när jag gick upp. sedan drog jag fort som attan och mötte ana. som jag tänkte spendera dagen med. så blev det. jag hade abstinensbesvär. men det löste vi så gott vi kunde. började med att åka till baden å köpa en trocadero. vi satte oss på brygg och hade det väldans mysigt samtidigt som vi pratade lite med h o n o m. sen åkte vi till mig. och insåg återigen att vi inte visste vart greasefilmen var. då drog vi ner till befan igen. sen blev det stranden, där vi hookade upp med en nysshemkommenfrångrekland johan och en rikard. vi badade. det var trevligt värre ! förutom att rikard försökte dränka mig. det var inte snällt. sen drog vi alla hem till ana. där vi spelade kort. det gick bäst för mig för rikard fuskade åt mig. sen förlorade jag mot skogen iaf. dåligt. sen blidde det cash.*tecken*. vi vann överlägset. ana och jag. vi e bäst på det! har alltid varit. ;) sen lekte vi vidare, och ana och jag fick dubbelvinst mot boysen i kubb med. vi e bäst. sen drogade jag hem. lift fick man. sen ut till min älskling<3 pyssla och greja. till madde å jens kom. höll dom sällskap i stallet å 'tjötade' lite skit. väldans fint. sen gick jag in. damn va bra jag har beskrivit min dag alltså. nu jag sova. NATT!

PE U ES ES

jag skrev liksom värsta långa blogginlägget å så då. å så gick det inte att publicera det då. då blev jag lite arg då. så då orkade jag liksom alltså inte skriva om det då. typ. för asså de ä ju typ bara såååå jobbigt. lol.¨

anyway. idag har jag haft en fin dag. lång. men fin. lite. jag var med simon på förmidagen. vi låg på gräsmattan och lyssnade på nått grejs och hade det mysigt. det kändes som på den gamla goda tiden<3 lite iaf . saknar det!
sen rullade tiden sakta. sen tog jag in sweetheart. och sen tog jag biken och trog ner till befan. vi hade det grymt mysigt. vi spådde varanndra. gissa vem anna ska gifta sig med ?  hih. tror inte jag kan säga det högt. och enligt spådommen hatar min mig. och jag ska gifta mig med hans bästa kompis. hiiiiiiiiiiiii va fint! ;)

nu ere food snart. sen kommer el upp och vi ska ut med flicksen. hoppas på en trevlig stund å så. sen kanske idpid co kommer. och vi leker lite montyroberts med honom och henne. men det lutar mer åt att det blir något för morgondagen. om den kommer. och då blire även strandraggsdags med befan<3 få se om dehär vill publicera sig nurå. annars blir jag arg. are. ha de fiinaste ni kan. och så dragar man själv. PE U ES ES! (min nya favorit)

RSS 2.0