Min vän Ali

Sitter och tänker på Ali ikväll. Ali, är en tjej jag träffade i New York en kväll när jag var ute med Ramon. Tanig lång och oförskämt vacker med rött stripigt hår ner till axlarna. Ali kommer från Texas och det var hon som lärde mig att tacos äter man inte i Texas utan i Mexico. Hon höll min hand genom middagen på Tao med alla okända människor och lärde mig äta med pinnar. Sedan delade vi soffa på Lavos en natt medan vi dansade till DJ Chuck fram tills småtimmarna. Det var Ali jag sprang på nere på fiket i Soho och räddade mig i situationen Ramon/Matheus och hon som log när alla andra gnisslade tänder. Det var Alis händer jag höll sista kvällen på Kiss N Fly där vi lovade att när vi då skulle av på varsitt håll från vår fina stad, skulle komma tillbaka som de snälla och bra människor vi en gång varit. Det var där vi med pannorna tryckta tätt emot varanndra erkännde och fasades över vilka otäcka sidor vi sett hos oss själva och vad New York förvandlat oss till. Ikväll saknar jag Ali och allt var hon är. Vackra fina Ali.

fashion

Idag smällde det till. Det som hindrat mig och Shae från att lösa framtiden och skapa legender.
Idag löste det sig.
Imorgon kommer ett antal modellagenturer ta emot mina bilder och sen? Ja, vi kan väl hålla tummarna?

hallon/mango + ikeakatalogen

Godmorgon!

Nya Ikeakatalogen ramlade precis ner i vår postlåda. Äntligen? Ska krydda igenom den och bygga ihop min kommande lägenhet i huvudet. När jag får chansen att bo själv är oklar, en månad? ett halvår? ett år? två år ? Ingenting spikar man i den här branschen. Matt hade precis köpt sig en lägenhet hemma i AZ när han nu blev signad för Willhelmina Models och ombedd att flytta till Los Angeles omgående.

Nu väntar frukost, hallon/mango smoothie och knäckebröd. Sen packar jag väskan och beger mig iväg mot Avesta för en fotografering med Backius.


the most expensive nightclubs in America

wow. på topp 20 listan är 5 av mina stammisställen i new york. vem betalar egentligen ?
dyraste klubbarna i hela america. MAN.

love is never ugly

tog med en gullig kille till en sandstrand i uppsala mitt i natten för att bada. idag lämnade han landet.
det går bra nu ?
svea rut döptes också idag. släkten var i kyrkan, svea somnade och alla fick tårta. bra mysig dag. avslutade den med en löprunda och en dusch och nu ska jag lägga mig och kolla på beastly, filmen jag och lynsee en gång såg en natt på 23e gatan i ett nattsvart manhattan.

IRENE


Irene drar in över New York. Irene som jag vanligt kopplar till läskiga filmkvällar hos Elin. Men som i det här fallet är en orkan som växlar mellan 2-5 i styrka. New york som för mig är hem. Och som besitter så många av de jag älskar. Jag är idag glad och tacksam för att jag är kvar i Sverige, och hoppas att detta naturfenomen minskar kraftigt i styrka och endast sveper in över Manhattan som en kylig kvällsbris när alla vandrar hem från Juliets ikväll.

uppsala

en kär vän har lämnat boet. flugit söderut och påbörjat vad som är hennes framtid.
det är tomt här kvar men jag åker snart och hälsar på.
lycka till anna ! jag tror du har några av ditt livs bästa år framför dig i din nya stad!

det kostar pengar att tjäna pengar

fixar och trixar med bilder hit och amerika dit.
nu har jag gjort vad jag kan och håller tummarna för att shae hjälper mig med resten.
har ett crew där borta som tror på mig och nu är det upp till bevis.
fotar med backius till veckan och håller mig borta från färgstarka bubbliga drinkar framöver.
har precis skickat iväg en order till victorias secret, jobbar mitt näst sista pass i parken imorgon och sen väntar en veckas bootcamp med bra mat och full fläkt.
och som en vis man (min pappa) alltid sagt.
det kostar pengar att tjäna pengar.
nu kör vi!

this is what I was fucking born to do

så säger DJ REACH och ger mig en kopp hopp

153

ordning är till för idioter
genier behärskar kaos

40tals frillan

mellan 13.00 - 22.00 var jag och lisa i stan med fotografen gabriel och ett gäng härliga stylist/frisör/makeup/modeller. vi plåtade rent ut sagt asset av oss.
jag gjorde cubus och fico och andreas fico och brixxs. det hela kommer i arbetarbladet på lördag.
idag har jag varit ute i spåret, gymmat och shoppat. njuter av en ledig dag. ska kolla på en fyra för tre nu under täcket en stund innan familjen ska grilla. hur mysigt är det inte att vara hemma ibland ? om andre tar mitt pass på torsdag styr jag och elin utflyttningsfest imorgon. ni är hjärtligt välkomna!

trosfrukost

sitter i  köket i trosor och väntar på varmvatten.
har 87 minuter på´mig att duscha, skrubba, tvätta, kamma, torka, fixa och förbereda. sen har jag lunchdate med tucker i stan. efterföjt av ett besök hos skattemyndigheten och två fotograferingar i stan.
gör min första fotografering gemensamt med motsatt kön, men är tacksam i förväg över att det är en grapp I know. det kanske slår mig tillbaka i ansiktet senare, återstår att se. nu ska vi göra modereportage!

kongo

ser honom i kongos nya musikvideo och längtar efter honom så hjärtat hoppar ut

its a blacked-out blur, but im pretty sure, it ruled

har haft ett par världsbra dagar med elin i öregrund.
och efter att jag igårnatt sov noll i en bil mitt ute i vemvetvar stupade jag redan vid sju till kvällningen.
båtar, bra mat, fina pojkar och morgonbad i havet. tatueringar och sjörövarflaggor till all ände. och så mötte vi stormen inlindade i en filt vid klipporna.
skulle kunna säga såhär om alltihopa;
its a blacked-out blur, but im pretty sure, it ruled

I roll up

glider.
intervjuades av gestrikemagasinet idag och tog elin på en tur till kvällen.
nu kan man säga såhär.
"dom tror att jag sover, men det är inte så, jag gliiiider"
hörs då!

RSS 2.0