om du är en på miljonen, finns det 7000 andra som är som du

If you’re one in a million in China, there are 1,300 people just like you.
In India, there are 1,100 people just like you.
The 25% of the population in China with the highest IQs is greater than the total population of North America.
In India, it’s the top 28%.
Translation for teachers: they have more honors kids than we have kids.

i adore you

Jag somnade på hans arm. Och batman på min.
Och nu ska jag ge mig ut på mitt going away party som mike och cedric ordnat för mig. En midsommarfest på tao, lite lavo, och sen smiter jag iväg och kikar in sebastian ingrossos spelning . Nu är det bara timmar kvar.

dra en gräns sara

HAHA. Vem försöker jag lura ? Sa jag lugn helg? Nu får jag väl dra en gräns.

topshop helg

Vilken lugn och härlig helg jag haft! Plugg och massvis med sömn. Och sedan en brunch på stans två bästa rooftops på söndagseftermiddagen i det fina vädret.
Men nu är jag allt redo att åka hem. Behöver lite semester. Kämpar mig igenom den sista veckan och längtar efter kebab och en kväll på söderhjelmska med fina vänner.

this is hard

Sa jag att dom här killarna gör min dag varje dag jag går förbi butiken eller ?

min natt och dag

Wow.
Har tagit mig igenom veckan med bravu. Allt har i stort sett varit en jävla rollercoaster. Hela världen har gått upp och ner i ett i toppar och dalar och fria fall.
Holly hälsade på igårkväll - bra
Inatt glömde jag bankkortet hemma och fick gå hem från avenue ensam mitt i natten - dåligt
Hade sovmorgon till lunch - bra
Kunde inte mina repliker på meisner - dåligt
Gick förbi affären med snyggaste modellen utanför på lunchen och han var topless - bra
Smet tidigare från sista lektionen - bra
Väntade på Chantel utanför skolan och snyggaste killen från butiken kommer och presenterar sig - bra
Spiller ketchup på tröjan och byxorna på mcdonalds - dåligt
Soligt väder när jag går hem - bra
Kollar på facebook och ser att snygga killen har tjej - dåligt
Inser att snygga killen är kär i sin tjej - dåligt
Sörjer i sängen och kollar på twilight och äter chips - bra

lämnar walk over


nothing tastes as good as skinny feels

GISSA OM jag börjat växa på mig på sista tiden. Jag bara sväller.
Folk börjar säga till mig att jag ser ut att må bättre. Ser mer healthy ut liksom. Vilket är jättebra. Fantastiskt. Fint. Vackert. For now. Har typ en bulle i ugnen. En riktig bulle alltså, av deg och socker. Lever på det här och en semester i Sverige. Sen är det tillbaka till verkligheten och getintoshape for fashionweek i september. Men tills dess, en kaka till! Nu mår jag bra!

mentor

Wow. Har blivit kontaktad av den här killen som är en av världens mest kända modeller, i samband med att han letade efter ett antal modeller han ville ansvara som mentor för. Eftersom att jag redan är signad så kunde jag inte, men vad gör det, när the big league hör av sig och tänder ett ljus för en någonstans i mitten av tunneln.

KÄMPAR

Försöker ta mig igenom den här veckan så gott det går.
Det är grått ute och norsk meterologi visar på regn resterande dagar.
Måndag - check.
Förutom de 3 olika manus jag måste lära mig till imorgon.
Jag är nervös, rädd, och mår lite illa för jag vet att ett av dom inte kommer vara helt memorerar tills imorgon.
Håll i mig.
Längtar tills lördag. Då står varmkorv öl och sverige - england på schemat på baren vid hörnet. Som en belöning efter en hård och galen arbetsvecka.
Men tills dess. Usch håll i mig.

battles

this starts to look like a contest
of who could act like they cared less
but I liked it better when you were on my side

i know you were on my side, even when i was wrong

Idag längtar jag hem.
Glitter och glamour, modeshower, kändisar, champagne och poolartyn. Allt vad det innebär att vara här.
Ibland bryter jag ihop och bara önskar jag kunde vara hemma pch titta på gladiatorerna med mamma. Jag sitter inte en tre timmars bilfärd bort ifall jag saknar dom. Jag är på andra sidan jorden, och ibland är det tufft. Jag går upp 07 på morgonen och rusar iväg till skolan. Jag är hemma igen 18 och då är det midnatt hos er och alla sover. Jag har fått byggt upp min egen familj här och den är jättefin. Men det finns inget som är som barndomsvänner. Idag längtar jag hem.

freewriting

He pretty much caugh me off guard.
The brooklyn brigde is a shining star in this magnetic city and it blows my mind just like the wind blew through the air that first day he took me there.
And now I have to walk cross that park every day to get to school.
Everyday I have to see that fountain. That fountain that I was standing next to in the dark waiting for him. In that fountain lays still all my feelings for him buried, and the memory of when I saw him coming running towards me there and my heart took my breath away.
Just like that night in february when he first stole it from me.
When he looked into my eyes and just like one of those bad guys in harry potter sucked out my soul.
He left me open and vulnerable.
On the ground.
And he was pitching in salt in my mountaindeep scars that he gave me by just touching my lips.
Like love had never scared me more to death or cought me of guard or that I would never again be able to walk over the brooklyn bridge. But so, I did.
13 months later.
Still with his beard on my mind and he's smell of france in the air. Still like brooklyn bridge would never mean anything else to me then him. Still that I dont even think  I ever loved him.
Everyday still hopeing for that he would have always loved me.
But he never did.

att prioritera

Godmorgon!
Jag har tons and tons av text att memorera till måndag. Solen skiner ute just nu men det är risk för regn, jag försöker fundera ut hur jag ska lägga upp dagen och stirrar på en hög med kläder på golvet samtidigt som jag försöker prioritera runt allt jag har att göra idag.
Nog om detta. På med lite kläder.
Börjar med att gå ner med datorn till Starbucks på hörnet och jobba lite.
Måste bara ta mig ur sängen först..

torsdagsmys

Fina vänner. Drinkar. En mysig torsdagskväll på Manhattan. Urartad och smygsöt med alldeles för gamla och väldoftande promoters på ett tomt lavos efter lite champagneing på PHD.
Har inte rört mig ur sängen idag. Stannar nog här hela helgen och pluggar.

the best bed in the usa

Nu sitter jag med en starbuckskaffe mellan händerna och en tallrik makaroner brevid mig. Vilken ungkarl jag blivit. Eller pensionär. Somnade innan klockan slagit halv nio igår. Förhoppningsvis kan jag mina repliker bra nu, litar på att sömnen hjälper mig på traven.

finfrämmande

Det första jag såg när jag vaknade imorse var meddelandet från Anna som sa att hon och Maria kommer och hälsar på mig i Augusti, bokat och klart. Kunde dagen startat på ett bättre sätt?
Ser sååå fram emot det.
Nu är jag i säng 19.30 som vanligt efter en lång skoldag. Dags att plugga repliker. Äter de hopskrumpna resterna av påskgodiset jag fick med mig från Sverige i påskas och somnar nog om inte alltför lång stund.

HAMPTONS

Äntligen hemma igen! Efter en sjuskalig och glassplittrande helg i the hamptons.
Vi har levt gott må jag säga. Trots att hamptons ligger tre timmar utanför manhattan var resan dit gjord på nolltid. Mest tackvare fantastiska kompisar, stor limousin och tre flaskor champagne. Timmarna rann iväg!
Solen har värmt oss, vi har badat, varit ut i hamptons nattliv och ätit fantastisk mat lagad av tre privatkockar som stått till vår tjänst hela helgen.
Speciellt glad över att helgen blev så bra då jag och Lauren som jag tog med mig ut hade en värdelös natt ute första kvällen och övervägde att gå tillbaka till Manhattan mitt i natten, men styrde om planen helt och knöt nya kontakter, flyttade från huset vi bodde i och sov i silkeslakan resten av nätterna.
Nu är jag slut som människa. När jag kom hem sent igårkväll hade dörren till mitt rum gått i baklås så jag vände i hallen och åkte hem till en vän, som mot förmodan precis skickat tillbaka sin madrass till affären och väntar på en ny, vilket innebar att vi båda fick sova på golvet. Följt av några timmars filminspelning. Nu ska jag ögonamums rusa ner till gymmet och dra av några kalorier för sen har jag manus jag måste lära mig och sömn att ta igen.

RSS 2.0